Koji komplet? Igra nema više plaćene ekspanzije…
To nisam znao. Znači pada preorder
Kada je beta? Jedva čekam da probam.
Septembar, još se ne zna tačan datum…
JBT, sada sam skoro sve video.
U proslom delu samo imali na naslovnoj crnca u prvom ratu ma da ih nije bilo ni za leka.
Sada imamo zenu kiborga u drugom ratu… da toga je tek bilo.
Sledeci deo ce 100% na naslovnoj biti debela crnkinja trandza koja se zove Shanaja…
Sjajno. Taman da probam sve, ali sam već 99% siguran da će igra baš da mi legne. Jedino ograničenje mi je bilo što neću imati sve mape, ali sada ni toga nema
A kao da su video igre ikad bile istorijski potkovane ili pratile timeline. Ako nikome nije smetala gomila detalja u drugim igrama, ne znam zašto bi ovo bio izuzetak. Nije kao da se žene nisu borile u Drugom svetskom ratu. Verujem da se niko ne bi ni trepnuo da je na coveru muškarac sa mitraljezom, ali hej, evo žena, gde ide ovaj svet, šta nam rade…
A gde su se borile? Bile su po partizanskim jedinicama na okupiranim teritorijama.
U regularnoj vojsci skoro nigde. Jedino u crvenoj armiji ali i to je bilo jako malo.
Pa i ja kazem sta nam rade. Valjaju gluposti i sve to uvijeno u neku nasilnu ravnopravnost.
Zene jesu doprinosile u WWII ali tako sto su radile muske poslove po fabrikama dok su muskarci bili na frontu. Ajde da ne lupetamo gluposti i prekrajamo istoriju zarad neke novotrendovske debilen rodne ravnopravnosti.
Što se partizanske jedinice i slični pokreti u Evropi u kojima su bile žene ne računaju? Šta sad da kažem mom drugaru kojem je baka partizanka poginula u okolini Valjeva, da je to neistina i da je u stvari radila u fabrici?
Imaš na Wikipediji, evo odeljak za naše prostore:
Od 305.000 poginulih partizanskih boraca 25.000 su bile žene, a od 405.000 ranjenih 40.000 bile su žene.
Nije kao da je u pitanju dokumentarni film vec video igra koja nigde ne obecava da je u pitanju istinita prica ili sta vec.
Ja bih svakao pre da vidim lepu ženu na koveru nego nekog rmpaliju.
Citas li? Bile su po partizanskim jedinicama na okupiranim teritorijama
To sam i napisao. Zato ne izvrci istinu, drugaru ne moras da kazes nista posto ne citas sta pisem.
Nije ih bilo u regularnim jedinicama. Ako je bilo to je bilo jako malo.
Sto se tice tih pokreta otpora jedino je nas bio vredan paznje ostali su bukvalno bili na nivou ALO ALO serije! Ali to je druga prica vec.
Takodje bih vise voleo da vidim na “koveru” neku lepu zenu. Ali to nije na “koveru” igrice
Posto ako obradjujes neku temu onda je stvarno besmisleno staviti nju kao i onog crnju na BF1 Ali to je sada moderno.
BF6 Shanaja, crni trandza. cekam da i to odobris i odbranis
Dakle bile su u borbi i ratu. Imaš podatke, kako kod nas, kako u Evropi. BIlo je bitno ko se borio a ne gde je zvanično bio raspoređen ili ne. NIje ni bitno ako ih je bilo malo. Svako ko se bori protiv okupatora se računa. Imaš gomilu spomenika ženama u WWII koji su pravljeni “kada to nije bilo moderno” nego jer je zaluženo.
Ovo za trandžu je tipičan “a šta ako…:” momenat da nije ni vredan rasprave jer je bezveze.
Ma sve to stoji ali prva slika je stvarnost druga je video igra, i pre bih rekao Sheila, recimo.
Nisam znao da je BFV simulacija WWII. Mora biti da je onda Star Wars Battlefront simulacija svemirskog programa, i bogo moj, koliko tu tek ima propusta sa realnošću da ne znam odakle bih počeo.
Pa dobro ali su se oduvek trudili da budu sto uverljiviji. Time se se ponosili.
Naravno da igrica ne moze da bude uverljiva sve je ovo zabava. Ali su se bas trudili do sada. Od zvukova oruzija do efekata.
@gospodin_covek Shanaja bre, veruj mi
Ako je Šanaja lepa, i dalje bolje od neke sirovine .
Shanaja ce biti sa alatkom nece ti biti lepa…
Mene više zanima ovo da su Partizanke bile na okupiranim teritorijama, jel to znači da su ove gdje su bili nijemci, četnici i ustaše bile neokupirane ili kako?