Hoce li opet biti neophodno da se instalira HD content? Ne znam da li da ga narucim jer imam konzolu od 4 gb, a teksture se ne mogu instalirati na flash drive…
Sve isto… Mada ti mozes da igras i bez HD pack-a…
Znam da mogu, ali nije to to… Kao da pijes vrucu coca colu recimo
Zato sam kupio naknadno frižider(hard disk) i od sada samo hladnu pijem
Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms (UPDATED)
Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms (UPDATED) | DualShockers
Sad pocese i oni kao activition, vrv necu nabaviti xo ali svejedno mislim da je bolje da su uradili 1080p sa manjim fps-om. 30 U trojci je svima sasvim dovoljno
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2
Jos samo da si igrao PS 3 verizuju, pa da vidis koliko je dovoljno…
Po meni bolji potez da je u 60 FPS jer svi kazu kako xo ima super upscaler,mada mi je to bezveze jer next gen konzole bilo to xo ili ps4 nemaju uber igru da im ide u 1080/60 sto mi je nekak bezveze jer sto ce onda biti za par godina jer one misle biti 10godina na snazi.Nenojte me krivo shvatit izgledati ce to sve divno i krasno no pitanje koliko dugo da nebi nakon 3-4 godine mi opet igrali 720/30 nije to lose,ali nije niti bajno
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Glupo je, slazem se, posto je next gen trebalo bi da konzole izmaksuju igru bez po muke, ali izgleda da nece biti tako, barem u pocetku, ps4 malo vise obecava sa hardverske strane doduse.
Pa i jeste med i mleko u odnosu na prethodne konzole, pogotovo u odnosu na PS3.
Ne znam o kakvom cekanju 1080p pricas, gomila igara koje su najavljene za PS4 rade u 1080p. Sve ekskluzive (sem Ordera koji ide u 1920x800 jer hoce filmski format da postignu) i jos nekoliko 3rd partyja. I jos nekoliko nepotvrdjenih 3rd partyja, a to ce zavisiti od toga da li ce hteti da iskoriste dodatnu snagu konzole u odnosu na xbox, realne mogucnosti da im je MS platio da to ne urade ili prosto zato sto ne zele da se zamere MSu. Npr. BF4 dev je rekao da igra kod njih u studiju stabilno ide na xboxu u 720p/60fps, a na ps4 u 900p/60fps, ali da ce konacne verzije verovatno ici obe u 720p.
Oni vec lupetaju. Tesko da su najlepse, tu je uvek 1st party vladao. Killzone, DriveClub, Forza… Sve u 1080p i dobro izgledaju.
Pa da znate sto je zapravo problem,problem je u tome sto su sve te igre radjene na pre beta konzolama tj dev kitovima i zato je tako kako jest,ali definnitivno ovo vec graficki granici s filmovima kako samo ryse,titanfall i forza izgledaju,a gdje je jos halo,fable(koji je bio igriv na tgs i izgledao je fenomenalno) mislim kako ce ovo biti lijep pocetak u prvoj godini next gen
EDIT:Evo sto zapravo kazu"novinari"
Battlefield 4 u 720p rezoluciji na obje next-gen konzole?
2
Nove informacije s Eurogamer Expoa govore kako DICE cilja budućim vlasnicima Microsoftove i Sonyjeve next-gen konzole ponuditi jednako iskustvo igranja Battlefielda 4 kroz jednak framerate i rezoluciju.
Battlefield 4 u 720p rezoluciji na obje next-gen konzole?
DICE cilja ponuditi jednako iskustvo igranja Battlefielda 4 na Sonyevoj i Microsoftovoj next-gen konzoli. Nije to naravno ništa neobično, no vijesti koje stižu od japanskog gaming portala GameSpark govore kako se Xbox One verzija igre koju su probali na Eurogamer Expou vrtjela u 720p rezoluciji pri 60 sličica po sekundi, a tvrde i da im je kroz razgovor s osobljem rečeno da DICE cilja ponuditi jednake performanse i na PlayStation 4 inačici Battlefielda 4.
Doduše, imajte na umu da ova informacija nije službeno potvrđena ni od strane DICE-a, niti od Electronic Artsa, a ni osoblje koje radi na štandovima na sajmovima nije uvijek pouzdano. U svakom slučaju, ako je informacija o 720p rezoluciji uopće točna, postavlja se pitanje radi li se o “poravnavanju terena”, odnosno neiskorištavanju svih resursa u jednoj od next-gen konzola kako bi obje verzije igre bile podjednako primamljive potencijalnim kupcima.
Kao što vjerojatno već i znate, Battlefield 4 stiže na PC, PS3 i X360 1. studenog, zatim na Xbox One 22. studenog te 29. studenog na PlayStation 4. Zatvorena multiplayer beta za PC, PS3 i X360 počinje već sutra, 1. listopada (mi već pre-loadamo, još samo sedam sati), a njeno se otvaranje za mase očekuje 4. listopada.
Jbg-a takva je situacija i definitivno ce tako biti i u buduce jer mi zapravo nista ne znamo o konzolama dok sami ne vidimo exc i jedne i druge konzole
Katastrofa od next gena. Ne smijem ni zamisliti kakav ce scenario biti sa npr. tom clancy the division. Licno mi je to jedini istinski next gen, ako bude 720p i 30FPS bit ce dobro.
Svima je
Jedno pitanje mozda nije za ovde ali vezano za ovu igru. Koja je razlika izmedju ove dve:
Battlefield 4 + China Rising DLC i Battlefield 4 EA
Gledam koju da uzmem?
Battlefield 4 + China Rising DLC EA ORIGIN CD-KEY Preorder EU - Battlefield
Battlefield 4 EA ORIGIN CD-KEY Preorder EU - Battlefield
Razlika u ceni je nebitna ali me zanima sta jedna donosi u odnosu na drugu?
A sto se tice nove generacije konzola, nemojte puno da ocekujete. Zivotni vek im se smanjuje dosta. Ova generacija nece izgurati vise od 3-4godine to mogu da se kladim.
Jedan donosi china rising dlc a drugi ne, simple as that
Послато са LT30p користећи Тапаталк 4
Dobrooo, ajmo reci da ne znam sta je to. Jos neki dodatak za mp kao sto je bilo vise njih za BF3 ili je to nesto za SP? Posto koliko sam ja skapirao SP vec ide u svakoj varijanti.
Yup, dodatne mape, koliko se sećam. A SP ide u svkoj kombinaciji
Hvala, onda je bolje uzeti tu verziju, Nije puno skuplja.
Battlefield 4 Deluxe Edition
Battlefield 4 Deluxe Edition Spotted at EB Games Australia, October 31 Release Date - MP1st
DICE: ‘The Bad Company Team isn’t Forgotten, They Are Just on a Very Long Vacation’
http://www.egmnow.com/articles/news/dice-the-bad-company-team-isnt-forgotten-they-are-just-on-a-very-long-vacation/