Battlefield 4

https://youtu.be/NraEp4q210c

Mozda su malo preterali sa svetlosnim efektima, ne deluje spektakularno kao sto je trojka delovala kada je prvi put predstavljena

Upravo sam to hteo da napisem.

Zar nije sramota da prestave igru koja secka i radi sa 15fps-a?

Onda si ti igrao na PS3… :stuck_out_tongue: Na xbox 360 radi i vise nego odlicno…

Govorim o ovom gore youtube snimku gameplay-a cetvorke. Zavrtelo mi se u glavi od gledanja. Mnogo mali fps.

O evo ga Miki nam se vratio u Xbox vode. Nadam se da samo nije vec narucio WiiU :slight_smile: Ne brini Mikac… i na PS3 BF3 radi odlicno.

Ti si jedini koji to kaze… Ali bukvalno… Cak i na razmeni svi pizde na tu igru… Ti si bio neki fenomen izgleda :smiley:

Vrlo moguce. Ja sam BF3 na PS3 nikad nisam imao seckanja ni za****ncije a igrao sam ga mozda vise nego na PC i sigurno vise nego na Box-u. Na stranu to sto mislim da je BF samo za PC. CoD je za konzole.

Miki vecito sa svojim informacijam sa foruma, blogova i sajtova. Sva sreca pa nije neki copy paste odradio :slight_smile:

Nego… vracas se na Box ? :slight_smile: Nisi mi odgovorio a verujem da su i mnogi drugi zainteresovani za tvoj odgovor :slight_smile:

Trude se mnogo ,pokušavaju ali opet će ih razbiti COD po popularnosti i biće igraniji ubiće ih ko granom.
Nemogu da provale suštinu mp FPS još sto godina.

Ma kakv crni CoD… Cod je za nubcine teske i odavno je broken MP za CoD jedini domet koji oni mogu da postignu a kako stoje stvari, tako ce se i nastaviti. BF je za prave gamere. Tu su pravi fajtovi. Tu treba znanje i umece. CoD je jedno nevidjeno smece (cak sam i rimu opalio). Jedino sto u CoD-u vredi su zombiji. Da nema Zombija… nebi 50 posto ljudi pogledalo CoD.

Nego mani sad CoD. Cekamo Mikijev odgovor. Da li je novopeceni Nintendovac ili ostaje Boxovac.

Jos ne… Dok ne cujemo sve o tom pregrevanju i koliko je zapravo jaka konzola, cena igara, polovne igre… Ima vremena, a ja i onako nemam para :smiley: :stuck_out_tongue:

Izvini ali uopste mi nisi jasan. Mp poslednjih nekoliko cod igara je DJUBRE.
Dok svaki bf dosada ima neverovatan mp. Cisto uzivanje. Nije bf za svakoga, za ljude kao sto si ti i cod je komplikovan.
Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Nista… onda te od sada zovem MikiiU… dok ne resisi statusno pitanje.

Pa mislim da ako se uvede 64 igraca na XO da e to biti bajka i nece biti igra samo za pc sto se tice mp,a sto se tice grafe svi znamo da ce biti ista i raditi ce u istih 60Fps pa kad vec radi u 60 FPS-a na XO ne vidim razloga da nem 64 igraca na mpai

Tesko da ce konzolne verzije imati 64 igraca ali sve je moguce. Pogotovo ne verujem da ce Box imati s obzirom da je jos slabiji od PS4 Vs PC.

Jedino što na Nintendu nema BF pa će se morati zadovoljiti CoD serijalom :frowning:

pa u zadnju rijec ti apsolutno ne vjerujem jer ms nije rekao nista po tom pitanju,a svi smo vidjeli na sta lici bf,QB,Forza

OMG da li je moguce da ima ovakvih ljudi.Vredjas coveka ko debil neki kao da imas 6 godina i to jos zbog j… igre.Ako se vec svadjas i hejtujes igru uradi to na lep nacin