Battlefield 4 DLC besplatan za sve platforme!

Trenutno je svaki DLC besplatan za BF4, fin gest pred izlazak Battlefield jedinice. Zato grabajte ljudi i skidajte ih dok se ne zavrsi akcija. To vam je 75 $ vrijednosti pa vi vidite :slight_smile: Naravno odnosi se na sve platforme.

Ja ih upravo osigurah. Sada je pravo vrijeme da kupim i BF4.

1 Like

Bilo je vreme da ga kupis pre 3 dana :stuck_out_tongue: kad je bio 4.5$ na xo

Imam ps4, nemam xbox one.

Ja ih skidam za XO jer ne mogu zamislit da igram MP na Ps4. No way in hell :smiley:

Edit: Jednom kad pokrenem DLC da skida, mogu ih brisat? Veze mi se za profil ili?

EA access onda… Oh, wait… To se ne isplati igračima :speak_no_evil:

2 Likes

Veže se za profil i ostaje samo je bitno da check in odradis.
@xX8Lampard8Xx da ultra glup potez sonija za EA ne znam žaÅ”to su to uradili…

1 Like

Pa rekli su ti vec, nije isplativo :slight_smile:

Zasto bi igraci placali 40$ godisnje za 25 igara…boze…glupost

30 dolara.

1 Like

Mozemo li da ne skrecemo sa teme? Ok, nema ga na ps, nije isplativo, cool. Ne znam kako dodjoste uopste do toga, jer nema nikakve veze sa temom. Nevjerovatno je kako ne mozete da izdrzite a da se ne zalite na nesto, generalno sada govorim. Postavim vijest da je svaki dlc besplatan i vi ste uspjeli da nadjete neki nacin da nesto iskritikujete.

Evo par godina sam ovdje i ne pamtim da neko rece nesto pozitivno o suprotom taboru. Ajde ne mora ni pozitivno, ali makar neka ne kritikuje ako tema nema veze sa tim.

Sto je najjace isti kritikuju mladjane CoD fanove a isti su kao oni, ako ne i gori. Bez uvrede, nikome se licno ne obracam, samo iznosim zapazanje. U svakoj temi neko se na nesto zali. Imate finu priliku da ustedite 75$, iskoristite to i manite se tih sarkasticnih komentara.

2 Likes

Kad je bilo kontra, nikom nista ovde nije smetalo. E sad smeta svakom sve.
A sto se tice ovih dlc, imam premium vec 2 godine. Igru imam na disku, digitalno i preko ea access. I 700+h u igri. Da se vratimo na temu.

Ohladite sa tim console wars shit, ionako ce nas vecina preci na PC :joy: