Početkom ove nedelje pazario sam polovni Battlefield 3 Limited Edition i na moje zaprepašćenje online pass je vec bio iskorićen. Rešenje više nego jednostavno, a pošto je neko tražio thread evo uputstva sa slikama.
Idite na sajt EA Help Center , registrujte se ili ulogujte.
Napisite koja igra vam pravi problem. U ovom slučaju “Battlefield 3”.
U padajućoj listi nađite sferu vašeg problema. U ovom slučaju “ACCOUNT/REGISTRATION”.
Zatim izaberite platformu. U mom slučaju to je “MICROSOFT XBOX360”.
Kažite kojim putem želite da kontaktirate EA. Ja sam izabrao Email.
Ostaje Vam da napišete Email. Kupili ste polovnu igru i da je kod već iskorišćen pa tražite od njih novi (naravno sve na engleskom :happy). Pod “SUB CATEGORY” izaberite “Online Pass”.
U mom slučaju odgovor sam čekao 10-15 minuta, ali pise da će odgovor stići u roku od 24 sata.
EDIT:
Zaboravio sam da kažem da kod koji dobijate je vezan za Vaš nalog pa ga možete poručiti i pre kupovine polovne igre ili ga koristiti mesecima posle. Ovo sam pročitao na netu pa nisam siguran koliko je tačno.
U da o ovome sam citao samo nisam bio siguran da radi…cek ti si im napisao da si kupio polovnu igru i oni su ti poslali kod :? pa zar nije poenta tog koda njihova borba protiv polovnih igara?
Ja sam mislio da moram da ih lazem kao kupio sam novu igru ali kod ne radi pa mi nesto bilo glupo ako mi trazi racun ili tako nesto…
Znam da je pre nove godine moglo da se uzme sad nzm. nisam pokusavao inace pored kod-a za konzole sam bio uzeo i kod za pc na slicnu foru kao kupio igru ali mi ne radi kod ovo ono i oni mi dali kod inace ja sam iso na chat ne na email.
Ja sam bez bilo kakvih problema dobio kod i to bez bilo kakvog cimanja i slikanja “potrosenog” kod-a.
Stvarno nemam pojma gde bih nabavljao vec koriscene kodove.