Ove rakete na novom liku me podsećaju na unreal tournament 1 morpheus ![]()
Ako nista bar ce helije da skidaju , dosadni su i prejaki
Ono sto meni nije jasno je kako imam sve benefite Gold edition sa sonija, ceo progress sacuva , dobio skinove i sve sto ide uz tu ediciju i sad kad udjem u battlepass pise da moram kupiti
Ne da nema smisla nego haos, ustvari ima…. milking ![]()
Ja napravio čaj kao što su rekli, i sad čekam po uputstvu ali i dalje ne radi.
Da probam s kamilicom?
Kažu all of us trying to find a solution, mogli su da napišu sva trojica…
Dobar dzoj ![]()
Pa skuplji od konzole pa ti vidi ![]()
Ne može da se pokrene BF, naravno.
Sve više mi žao kako je Medal of Honor tragično završio. Njemu su kidali glavu za mnogo manji problem. Warfighter je bio tehničko i tehnološko čudo za BF
Ne radi ni meni.
A vidi resenje. Iskljucili su battle pass da bi ljudi mogli da igraju. ![]()
Pa to je jedini razlog zasto ljudi igraju danas.
the Battle Pass is now active, but to reduce the number of Data Persistence errors, we’ve temporarily restricted it from granting unlocks.
You’re still earning progression on the Battle Pass, and unlocks will be delivered once we’ve solved our other issues.
Šou. Sad imam utisak da tamo radi samo jedan lik iz Indije koji u nekoj mračnoj sobi kuca na google “how to solve “unable to load persistance data” i onda pokušava da zakrpi nekako sve.
Stanje je sve gore i gore. Na ps4 više nije problem samo sporo učitavnje teksture - sada se čeka i po 3-4 minuta i da se cijela mapa učita. Visim u onom praznom prostoru (samo nebo, nema zemlje) bez ikakvih modela, moram da poginem makar jednom i onda kreću postepeno da se pojavljuju modeli i teksture.
Ti to kazes ![]()
![]()
![]()
Radi konacno. ![]()
Sad opet ne radi…
Jeeep
ni meni
BF 4 vibes
Meni je mala skroz kul, bukvalno A tacka na pocetku moze i posle samo C1 , broken spot bukvalno, non stop je haos .
Ne znam,misljenja su mi pomesana al mogu reci da od kako sam je uzeo samo Battlefield cepam, kolikog ce daha biti videcemo
Nije losa mapa. Raketa od Liz nije uopste op kao sto sam mislio, cak je relativno tesko pogoditi cilj u pokretu. Nisam ljubitelj tih velikih vertikala u BF mapama, ali generalno je ova mapa dosta bolja od vanila mapa.
Aca legenda. Dobar džoj - prodao ga posle 2 sata ![]()
Pa to je bas taj njegov, zato je i napisao ![]()
Inace da, mapa je stvarno dobra, ali jednostavno sve ovo je i više nego premalo. Biće zanimljivo 7 dana i onda delete pa se vidimo za 3 meseca na novoj mapi.
![]()