Legende…
Glavni direktor financija Electronic Artsa Blake Jorgensen je tijekom ovomjesečne Globalne tehnološke konferencije ovih dana održane u San Franciscu otkrio prilično šokantni kuriozitet u vezi svoje nadolazeće Battlefield 1 igre.
Naime, projekt je dugo vremena bio odgađan i stavljan na stranu iz razloga što se EA bojao kako dobar dio njihove ciljane publike - ne zna za Prvi svjetski rat.
“Prvi svjetski rat… bojali smo se da dobar dio naših mlađih potrošača nije čuo niti za Drugi svjetski ili Vijetnamski rat, tako da Prvi svjetski rat…” - skeptičan je bio Blake.
Čini se kako se DICE zaista borio nogama i rukama da dobije zeleno svjetlo za Battlefield smješten u Prvi svjetski rat. Prošlog smo mjeseca saznali da je šef EA Studiosa Patrick Söderlund prvotno kategorički i apsolutno odbio ideju za Battlefield 1 rekavši kako “ne vjeruje da rovovski rat može biti zabavan”.
Isti je u međuvremenu ipak promijenio mišljenje te sada stvari gleda u kontekstu činjenice da je “Prvi svjetski rat bio apsolutna tehnološka prekretnica,” dodavši kako se radi o sukobu koji su “ljudi počeli na konjima, a završili u avionima, tenkovima i podmornicama”.
Battlefield 1 izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One 21.10. ove godine.
Izvor: Battlefield 1: EA se bojao da ljudi ne znaju za 1. svjetski rat
Konacno ce biti nas i brdovitog balkana! Nope
Ja rekoh taman cu sada da igram kao moj cukun deda da jurisam na Ceru ili da probijamo Solunski front…
A onda sam se setio da mesaju Sibir sa Srbijom pa sam donekle srecan sto uopste prave nesto drugacije sto nije sci-fi future lol.
1 Like
lesa
June 4, 2016, 2:16pm
3
Zato mi znamo za sve ratove,jer nas nijedan nije zaobisao:-)
3 Likes
Realno gledano kad nema nas i nije neki
A kad nema nas?
Vidite da 15 godina nema rata ovde, otisli smo nacisto u k…
Mora opet malo, da se razdrmamo
1 Like
M007P
June 5, 2016, 7:03am
6
Vama treba rat ali na drugom polju i to u 4 oko!!! Joj vi samo devojke da nadjete pa nestacete ko David Gospodin_covek
1 Like
Moj je poginuo na Mackovom kamenu…
Neka je njemu i svim palim herojima laka crna zemlja!
Moji su imali vise srece pa su ostali zivi iako ranjavani zesce , jedan je zavrsio cak u Francuskoj na lecenju.
On topic: jedva cekam novi info
1 Like