Batman Arkham Collection


Ja imam prethodnu kolekciju Return to Arkham, a ovo će biti preskočeno, osim u slučaju da se može uraditi nadogradnja na nju, što čisto sumnjam. Ko nema prethodnu kolekciju, ovo je super varijanta, posebno ako voli Batman igre.

Zanimljivo kako nigdje ni u jednu kolekciju ne spominju arkham origins, istao kao narkoman u porodici :joy:

Zato sto to nije radio rocksteady. Ovo je rocksteady kolekcija

Da, ali i izvan toga je generalno crna ovca u arkham serijalu, meni je cak i bolji od city

To i mene nervira sto je ne ubacuju, igra je super i podjednako dobra kao i ostale. Steelbook izgleda super.

Nisam znao gde da ubacim, a da ne pravim novu temu pa evo ovde… Samo da ih EA ne kupi.

Sto bi ms-u legli … taman da odgovore soniju na spajdija.

3 Likes

I Batman, i Mortal Kombat, i Shadow of Mordor i ova nova Harry Potter rpg igra o kojoj se priča, mislim da je i Mad Max tu… Leglo bi im perfektno, ali nema ništa od toga. :slight_smile: Ako ih EA kupi, gotovo je sa svim ovim igrama.

Ja sam mislio samo na rocksteady a ne oba studija bre. Nerealno je da kupe bilo sta od ovoga al RS bi im lepo dosao bas. Batman bi mnogo toga doneo na sto.

Ma sve nek uzmu bre, ceo paket. :joy: Zamisli Batman plus Mortal Kombat, plus Injustice kao ekskluzive. A MK i Injustice se igraju na turnirima samo tako. Sad maštamo malo ali dobro :joy:

Iskreno ja sam ocekivao najavu nove Batman igre na PS5 prezentaciji prosle nedelje, medjutim nista se ne desava jos uvek, maltene ne oglasavaju se vec 5 godina i ko zna sta se desava, negde sam cuo navodno od “pouzdanog” izvora da bi uskoro trebala biti najavljena nova Batman igra od WE Montreal studija i da bi trebala da izadje na jesen i bila bi cross-gen.
Ko zna mozda ima neke nade, mislim i Batman Arkham Origins je izasao krajem 2013. , maltene istovremeno kad i PS4 i X1, ono ko zna, zivi bili pa videli.

Vest od januara

Kul što su se vratili da dodaju skin, još kad bi ubacili 60 fps mod pa da pevam. :joy:

To je vec drugi put. Ubacili ga pre jedno dva meseca pa su morali da ga sklone iz ne znam kog legal razloga

Nisam znao za to, ja sam tek sada video ovu vest. Mada bih opet više voleo 60 fps-a :joy: