Pozdrav,
Pokusavam pokrenuti igru, i ma sta probao nece. Prvo probao sam sigurno 4,5 verzija igre i uvek isto (GOTY, imars…) kada udje u igru izbaci onaj screen za 3d (kako koristiti itd), i onda black screen, s tim da mi da kada pritisnem ps button da izadjem iz igre.
Takodje probao sam i na rogeru 4.55, i na rebugu 4.66… na webmanu i na multimanu…sa bd on i off… i nece. Predlozi?
Sent from my GT-P5210 using Tapatalk 2
pa ubaci neku BD igru u drajv i pokreni Batmana, mora da radi onda
Ima igra, ne znam zasto nece… da zaboravih da kazem kada idem na quit game iz tog black screena dva puta pisti i resetuje konzolu.
Odustajem, rezem za xbox 
Meni je tako bilo sada sa 2k15 i Rogue. Znači identičan problem ko tvoj. Rešio sam tako što sam skinuo 3.55 ebootove za njih i resignovao ih sa SelfResignerom od TrueAncestor-a. Mislim da ti je problem samo u ebootu. Jel ti poslednji multiman i jel ti nudio da patchuje igru?
Da poslednji multiman…hm vidi meni rogue and nba 2k15 rade bez problema (ako si mislio nba), sada ne mogu da se setim da li je multiman pachova igru… mislim da jeste.
Da pitam jos, i ako je off za ovu temu, kakva su vam podesavanja u webmanu vezano za fan control, da li vam je enabled, i auto na koliko je stepeni podesen, hvala.
Samo los rip igre je problem
Sent from my Nexus 5
Aj probaj na playbits dot org imas IMARS igru ali je no rar. Skini samo iz torrenta eboot -
PS3_GAME\USRDIR\EBOOT.BIN i u istoj putanji na konzoli ovewriteuj.
Ako to neće imaš na rarbg eboot patch, skini njega pa overwriteuj i trebalo bi da ti multiman ponudi pri pokretanju igre opciju da je patchuje za tvoj firmver.
Opet bolje i to nego da skidaš sad celu igru nanovo.
A webmanov fan control meni je bio na phatu enabled na auto na 82-3 stepena i moram da kažem da jeste konzola bila hladnija ali normalno i bučnija. Na kraju kad sam je prodavao i vratio rogera, instalirao sam onaj Control Fan Utility i ostavio njegov payload pa jeste išta temperatura koji stepen više ali je nivo buke bio znatno prihvatljiviji.
Probao i eboot, i fix i patch i opet isto, probacu jos jednu verziju skinuti i ako opet nece nek’ nece 
Idem igrati Origins