Banjo-Kazooie Nuts & Bolts Runs Slower on Xbox One Back-Compat [Rare Replay]

https://youtu.be/ktlfJjKZmXY

Bez uvrede, ali ajde zaobilazi od sada ove teme. Pretvorili smo se u forum koji o svemu pise, samo ne o igrama. Dakle, dosta vise i rezolucija i frameratova, stvarno pocinje da smeta da udjem na forum i ne mogu da procitam tri krstene teme o igrama.

Da apostrofiram, ovo nije namjenjeno tebi licno, nego generalno u postavljanju tema.

Pa ovo i ima smisla posto je izasao Rare Replay u kome se nalazi Nuts&Bolts

Pogledaj video. Ako nisi, u videu je usporedba izmedju dvije platforme i u koliko frejmova radi igra. Dakle, ne prica se o igri, nego o frejmovima.

Ili ajde ovako, ako ce vec biti ovakvih videa, de jos dodajte tekst “igra radi losije, sacekajte sa kupovinom dok ne ispeglaju igru sa nekim patchom” i sl.

I kako ljudima vise nije dosadno da mere frame-ove u igrama znaci strasno ,da uzmes xbox one i krenes igrati ovo ne bi uopste smetalo ti neki mali padovi , uzivao bi jednako u igri …

Ako ces iskreno, smetaju, stvarno radi lose ova igra, gotovo da ne moze lepo da se igra na Xo…

Ma treba to reci otvoreno, i dobro je da se obavijestava o ovakvim stvarima. Normalno da me zanima kako ce mi koja x360 igra raditi na XO. Pa necu je dovraga uzeti bez provjere… Pogotovo sad kad bih trebao dobiti kod za Fallout 3, valjda ce biti GOTY edicija hehehe

Ok je informacija ali zašto je MT XO?

Pa ne znam sta ste ocekivali da ce toliko podmazano raditi u startu, prebacivanje sa PPC na X86 arhitekturu nije bas toliko lagano pogotovu sto je rec o emulatoru.

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Yup, igre rade preko emulatora, nije ovo remaster. I tehnički je još uvek u beti, tj. preview programu, sigurno će za sve igre biti bolja situacija kada zvanično puste u novembru ili kad već.

Skinuo sam ja MT tag, kapiram da nije potreban ovde.

Uzeo sam neki dan Rare Replay, još nisam pokrenuo nijednu igru pa ne mogu da kažem lično kako konkretno ova igra radi. Dobra stvar je što se Banjo Nuts n Bolts skida nezavisno od cele kompilacije tako da mogu doterati celu stvar.

Jel igra neko ovo osim mene?
Mislim na Rare replay, ne na Banjo specijalno.
Nekada(ne uvek) mi se desi da kada upalim igru, konzola pocinje da se cuje 10x jace, bas da zuji jako(ventilator)… Ovo mi se za sve ovo vreme nikad nije desilo sa XO a proslo je vise od godinu dana… Bas cudno