Trazio sam na google ovu igricu ali nemogu da je nadjem za ps3 konzolu,ali vidim da igra postoji za ps3 na gamestop se prodaje a i gledao sam na youtube igru na ps3.Molim vas pomozite mi u potrazi za ovom igricom
Evo je na BCG : Bakugan Battle Brawlers - Toys-R-US Edition [RUHX52] NTSC
Treba čini mi se ona igračka i postolje da bi se igrala skino sam je pre za Xbox 360 ali nisam mogo da je igram .
nisam bas svatio vas post.Ja trazim igru za ps3 a ne za xbox 360
EDIT:Ako nema battle brawlers dajte onda defenders of the core nemogu nigjde da nadjem
Pročitaj ceo post ne samo pola igra za PS3 ima na BCG .
mozete li mi molim vas posalti link
molim te okaci link spasao bi me
Ne pravi duple postove. BCG je privatni torent traker i nikako ne moze da ti posalje link.
Emele, zabranjeno je kacenje bilo kakvih piratskih linkova na forumu. Procitaj pravila.
http://www.xboxrepublika.com/info/2541-xboxrepublika-com-pravila-sajta-i-foruma.html
moze li makar da mi napise kako da dodjem do torrenta molim vas igra mi se jako igra
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
trazio sam ali ne mogu da nadjem
EDIT:Hocete li mi pomoc ili ne ??
E pa onda mora da ne postoji… Zar ne? GOOGLE ce ti reci sve i prestani da smaras
na googlu trazim nedje oko 2 dana ovu igru ali ne mogu da je nadjem zob toga sam vas i pitao
Naci ces je najlakse tako sto ces procitati pravila foruma.
@emel niko od nas nema tu igru vec bi ti rekao, svi mi googlamao kada nesto ne mozemo da nadjemo …
Procitaj pravila obavezno!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokusaj na Bing-u…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ili na yahoo
Odgovore si dobio, tema ide pod LOCK.