Avowed Story Trailer - Xbox Games Showcase 2024

4 Likes

Obsidian :green_heart:

1 Like

Ova igra mi se od starta ne sviđa, ali daću joj Å”ansu, samo Å”to mi se čini da mi neće leći, doduÅ”e nisam igrao niÅ”ta od Obsidiana.

Moze se lako desiti da bude jedan od hitova 2024. Koliko se secam od ranije ovo nije bas megalomanski projekat kao Starfield ili Skyrim, u smislu da nudi neke stotine satiā€¦ ali - da li nekome to zaista vise treba?

Vrlo brzo su uklonili ovaj datum sa sajta:

Je li moguće da znaju datum a neće da ga otkriju? :sweat_smile:

3 Likes

Je-bi-ga

5 Likes

Meni ok, neka je ispoliraju do nivoa koji žele, Obsidian igrama uvek fali taj jedan ekstra korak u razvoju da ispeglaju stvari koje imaju junk Ŕmek.

1 Like

Taman da zavrsim neku od 250 igara iz backloga. :man_facepalming:

1 Like

Čim sam vidio da je STALKER odgođen za novembar rekao sam da bi ih Microsoft trebao možda pritisnuti da odlože za sledeću godinu, ili da odlože Awoved ili Indianu. Jer Matt Booty u skoraÅ”njem inervjuu je pričao o tome kako paze da se igre ne sudaraju i ne oduzimaju igrače jedni drugima a sve načičkali na kraj godine. Pametno da se bar neÅ”to odloži mada ja mislim da je nekako najbolje bilo STALKER odložiti joÅ”, čini mi se da bi njima viÅ”e trebalo, ne vjerujem da je ta igra spremna uopÅ”te.

1 Like

Sada i zvanicno. 18. 02.

6 Likes

Ako Indija odloze, ova godina izgleda bas lose za Xbox, mada i ne zalim se toliko, imam sta da igram, ne znam ni sta cu pre.

cek, wow dolazi na xbox?

edir: ne :smiling_face_with_tear:

1 Like

Možda dođe na Xbox u budućnosti. Bili bi ludi da ne probaju. Može već sada da se igra na Xboxu ali preko Geforce Now.

Sta znam, ovde me jedino Indiana interesuje za sada. Mozda i DLC za Starfield, ako uspem ikada da se mrdnem od level 7 :rofl:

1 Like

Vec sam krenuo da gledam wireless mis i tastaturu :smiley:

1 Like

Zakasnio si 20 godina, WoW nije vise tako popularan. :sweat_smile:

Mozda nije, ali je najbolja igra ikad napravljena. Ja jos uvek igram :smiley:

1 Like