Avowed {MT}

Ovaj vajb

2 Likes
6 Likes

Igrao sinoć malo, nastavio gde sam stao. Sam početak igre. Obzirom da je SX na tv-u i da tu nemam VRR, igram u 30fps i igra u fidelity modu izgleda zaista lepo. Sve mi je okej i potaman, ali me nem protagnoista uĆŸasno smara. Ima skroz okej odabir dijaloga i mogu da zamislim koliko bi veći uĆŸitak bio da i on ima glas.

To je vječita dilema kod rpg-eva. Neki to ne vole jer ubija roleplaying replayability. Npr. Fallout 4 je baơ kritikovan zbog tog ơto ima glasovnog glumca. Ono, smeta im kad naprave potpuno novog lika avon opet ima isti glas. Pa je neka praksa za rpg-eve da ne bude voice acting za protagonistu.

I ja sam veoma rano u igri, naĆĄao sam tek prvo unique oruĆŸje.

1 Like

I mene to baơ nervira, često i ne gledam ơta dgovaram samo da ơto pre prođe

Kao neka priča, moơ misliti :joy:
40fpsa je ok, 60 je ruĆŸno do bola a 30 neka hvala

Gameplay je dobar, borba, parkour, magije.
Ć ta znam, OK.

1 Like

Jbm li ga. ZnaĆĄ i sam da sam uvek za performance, ali mi ovih 30fps ne deluju loĆĄe, pogotovo ĆĄto je ceo ambijent baĆĄ fino uradjen. Sad sam u onom velikom gradu i idem da traĆŸim neke ubice :smiley:

Inače razgovarao sam s onim glasom koji te prati od početka. Ponudili mi 2 opcije. Ne znam da li si doơao do toga. Dvoumio sam se. Izabrao jednu. Nadam se da nisam pogreơio. :joy:

Dobijaơ različite godlike skills u zavisnosti kakve odluke i odgovore daơ tom glasu.
Lore je opơiran i meni je isto sve zbunjujuće, isto nisam igrao Pillars of Eternity i ja onako ofrlje odgovaram.

2 Likes

Mene viơe ubija kretnja u trećem licu
jbt koliko je loơe. :rofl:

Malopre se setih da igra ima i tu opciju, reko daj da probam, posle 5 sekundi sam vratio first person. :joy:

ImaĆĄ u prvoj zoni Fine Quality oruĆŸje, msm da ga dobijaĆĄ od bounti-ja gde ubijaĆĄ nekog kapetana.

Mrzi me da kačim screenshot. :rofl:

2 Likes

Upgrejdovao sam čarobni ĆĄtapić na fine quality ali je obični. Koristim isto i neki unique mač i ĆĄtit ĆĄto imam ali ne mogu ih apgrejdati na fine jer mi joĆĄ fali Adra. NaĆĄao sam i neki unique grimoare koji koristim uz ĆĄtapić. Ide fino, baĆĄ te igra nagradi ako istraĆŸujeĆĄ.

1 Like

Haha, isto, probao i beĆŸ nazad u prvo lice :joy:
Kada smo kod lica, koliko su ruĆŸni likovi u igri BoĆŸe sačuvaj, facijalne ekspresije da i ne pominjemo, nema ih.
Kao od plastelina da su pravljeni, ostalo manje/viĆĄe ok, ali likovi brate iz PS3 ere bukvalno.

3 Likes

Midrange PC me spasava ovih tehnickih brljotina za Xbox. Sve leti na high / eipic presetima, kontam
da imam preko 100 fps stavio sam cap na 120.

Gameplay je solidan, pomalo clunky, borba izazovna i zarazna, moras da pazis na tajming i da blokiras. Health bar je jako cudan, taman mislis ubio si ga, kad eto ga dopuni se jos na pola.

Engine je ruznjikav, pogotovu su zabrljali senke, teksture neke (nebo na primer) umeju cudno i blocky da izgledaju ali ipak nekako atraktivan. Kolorna sema je ponovo jako cudna, boljka Obsidian igara, kao da su ih daltonisti pravili. Neko tamo ima jako uvrnut osecaj za boje.

Ceo vibe igre je bajkoviti Last of Us. Skipovao sam cut scene pa ne kapiram zasto svi imaju cudne izrasline na glavi i licu (godlike) i zasto je ceo svet u nekim vegetabilnim malformacijama. Ali nije igra kriva zbog toga. Naravno Pillars of Eternity lore nemam pojma, nisam bas toliki no-life game master.

To je moj utisak nakon 8.5 minuta igranja, hvala na paznji.

1 Like

A samo da pitam na slici u donjem desnom uglu ta sisa jel i to ide uz igru ili ima neku odvojenu ulogu i posebnu namenu za igranje sa njom, jel posluĆŸi čisto da leva ruka ne ostane prazna dok je desna zauzeta, mislim ono sobzirom da imaĆĄ samo jednu izloĆŸenu :rofl::rofl::rofl:

5 Likes

ahahahaha kako si ovo primetio :rofl::rofl::rofl: obzirom da je brat imao slomljenu saku, kapiram da mu je sluzila za fizikalnu terapiju :rofl::rofl:

2 Likes

To je poklon od ĆŸene, zamenska dojkica. :rofl:

Stress relief, kao Todorović kada mazi ogromnu dojku u drugom delu Andjela. :joy:

2 Likes

Update

Sad baĆĄ pročitah savjet nekoga, valjda kvalitet unique oruĆŸja i armora zavisi od toga koji armor i oruĆŸje imap equipped. Znači ako je oruĆŸje equipped common kvaliteta takvo unique oruĆŸje ćeĆĄ naći, ako je fine onda će i unique oruĆŸje biti fine. Isto tako za armor. Zato savjet ĆĄto preporučuju je da se apgrejda gear koji se koristi čim se moĆŸe.

1 Like

Malopre odradih The Trantons bounty, pojavljuje se u drugoj regiji Emerald Stair. Dobija se sasvim solidan loot
reward je klasika 750 golda. Ali svaki od 3 člana porodice dropuje unique item. :smiley:

Chest piece je fin, 20% veći damage companion-a + 25 veci kapacitet
viơe junka = viơe para i resursa. :rofl:

Mada i čizme su sasvim ok
dodge je dalji plus se brĆŸe krećeĆĄ.

1 Like

Collectore gde ti je Collector’s edition Avowed-a?

3 Likes

U prodavnici. Ovo mu je usputna igra na koju se nalozio skroz neocekivano :rofl:

3 Likes

Nisam siguran da postoji. Msm da je steelbook verzija najskuplja varijanta ali za box svakako ne kupujem niĆĄta, samo konzola i GP. :rofl:

Usputna stanica do Monster Huntera. :rofl:

1 Like

Ja tek sad doơao u tu drugu oblast. Prvu sam svu počistio ơto sam naơao.
Tako da ću vjerovatno i tu opremu naći.
Kad smo već kod tih efekata koju oprema daje, zaista se isplati potraĆŸiti i one totem fragmente. To staviĆĄ u svoj kamp i daje ti stalne buff-ove. Nije uopĆĄte loĆĄe.

Ima u options da se uključi da kad si blizu da ti prikazuje te fragmente na radaru kao i ostale stvari, po default je to isključeno, ne znam zaơto.

1 Like