Avowed {MT}

jeeeeeeeeste :laughing:

3 Likes

Odigrao sam nekih doobrih 3 i kusur sati sinoć.

Tu su negde ocene realne rekao bih, ima dosta pozitivnog, isto tako ima par negativnih stvari.

Definitvno je tip igre gde Å”to viÅ”e vremena provedeÅ”, viÅ”e se udubiÅ” u priču, svet, borbu, istražujeÅ” mapu van markiranih mesta, imaćeÅ” bolje iskustvo. Takodje jeste punokrvni Obsidian naslov. Na Series X ne izgleda rekao bih baÅ” najsjajnije kada se uporedi sa PC-em, ali to je normalno.

3 grafička moda, Quiality (30fps), Balanced (40) i Performance (60) je fenomenalno imati i bilo bi lepo kada bi svaka igra imala ove opcije. Ja sam uvek bez pardona birao performance mode na konzoli, ali je ovo prvi put da ću igrati Quality, ili ću jednistavno nastaviti na PC gde ne moram da vodim ove brige. Značajan downgrade na performance gde bih čak rekao da igra izgleda baÅ” baÅ” ružno, zahvaljujući tol Obsidian nekom stilu koji odlično izgleda na high settings ali na low presets i ne baÅ”.

Borba je odlična, i vidim zaÅ”to se napominje da je jedan od jačih stubova igre. Zna biti pravi challenge, nije uopÅ”te naivno ponekada. Ako se opustite i protiv najobičnijih neprijatelja doživećete veoma brzo reality check.

Uglavno jedva čekam večeras da nastavim, Å”to nisam mislio da će biti slučaj prvih sat vremena. Čak iskreno mislio sam prvih sat i kusur da ću bataliti i ā€œnema niÅ”ta od ovogaā€. Eto moj savet, ako neko bude u početku imao taj utisak, neka prebrodi prvih sat i kusur i onda dolazi pravi Obsidian experience.

Gledajući posle joÅ” par miÅ”ljenj drugih, vidim da je to neko generalno preovladavajuće miÅ”ljenje.

E da, držeći desno stick se menja 1st / 3rd person mode. SavrÅ”eno servisable je igrati iz trećeg lica, ali mislim da nije baÅ” to to. Ali opcija je tu. Ja menjam, dok istražujem mapu sam u trećem licu, a u borbi generalno prvo lice.

5 Likes

To me i plaŔi :joy:

2 Likes

Jel realno da igra nema HDR podrŔku za PC verziju, samo Xbox???

Moj omiljeni podkast, jedni od rijetkih čije miŔljenje volim čuti. Nisam joŔ stigao posluŔati cijelu spoiler free diskusiju.

Xbox Studio Obsidian Says ā€˜Not Trying To Grow Aggressively’ Will Keep It Going For Decades | Pure Xbox

1 Like
1 Like

Samo sam procitao ā€œ60 fps is awfulā€, ne moram dalje ni da gledam. :unamused:

Jedino onda da se proba na PC-u, ako je dobra optimizacija.

Šta god radio, izbegavaj PC GamePass verziju igre. Kažu da ima dosta problema sa njom.

Steam i Xbox verzije su dosta bolje Ŕto se in-game bug-ova, stabilnosti, i savegame problema tiče.

PC Game Pass verzija meni radi savrŔeno. Za sad.

1 Like
2 Likes

ā€œPerformance is thankfully solid across the 30fps and 40fps modes, with only occasional hiccups on both Series X and Series S. Series X’s performance mode is the least stable option and requires VRR for the best results, with major areas unable to lock to 60fps. Even so, this is Obsidian’s best performing console game by far - not perfect, but good enough. My recommendation, if you have the option, is to stick with balanced mode on Series X and quality mode on Series S.ā€

1 Like
1 Like

Tek u 19:00 kod nas. :frowning:

1 Like

Nećemo da tugujemo valjda ? Naćiće se neka obaveza/zanimacija do 19h :grin:

Taman imam neku povredu, ruka me boli, prestao sam i da treniram, mogao sam 'ladno sa posla kad dođem odmah da igram, kad ono međutim.
Sad me ovo tjera da moram da odem bar čučanj odraditi Å”to mi i nije drago kad sam već odlučio da zabuÅ”avam.

2 Likes

:rofl: :rofl: :rofl:

4 Likes

To je samo za korsnike Series S. Kod nas na Series X pise Strong Male :rofl:

1 Like

Awww, baŔ lepo, mislim da si nam ti prvi they na forumu ako se ne varam, svaka čast :smiling_face_with_three_hearts:.

7 Likes

Moja abominacija :mushroom:ā€:brown_square:

1 Like