jeeeeeeeeste ![]()
Odigrao sam nekih doobrih 3 i kusur sati sinoÄ.
Tu su negde ocene realne rekao bih, ima dosta pozitivnog, isto tako ima par negativnih stvari.
Definitvno je tip igre gde Å”to viÅ”e vremena provedeÅ”, viÅ”e se udubiÅ” u priÄu, svet, borbu, istražujeÅ” mapu van markiranih mesta, imaÄeÅ” bolje iskustvo. Takodje jeste punokrvni Obsidian naslov. Na Series X ne izgleda rekao bih baÅ” najsjajnije kada se uporedi sa PC-em, ali to je normalno.
3 grafiÄka moda, Quiality (30fps), Balanced (40) i Performance (60) je fenomenalno imati i bilo bi lepo kada bi svaka igra imala ove opcije. Ja sam uvek bez pardona birao performance mode na konzoli, ali je ovo prvi put da Äu igrati Quality, ili Äu jednistavno nastaviti na PC gde ne moram da vodim ove brige. ZnaÄajan downgrade na performance gde bih Äak rekao da igra izgleda baÅ” baÅ” ružno, zahvaljujuÄi tol Obsidian nekom stilu koji odliÄno izgleda na high settings ali na low presets i ne baÅ”.
Borba je odliÄna, i vidim zaÅ”to se napominje da je jedan od jaÄih stubova igre. Zna biti pravi challenge, nije uopÅ”te naivno ponekada. Ako se opustite i protiv najobiÄnijih neprijatelja doživeÄete veoma brzo reality check.
Uglavno jedva Äekam veÄeras da nastavim, Å”to nisam mislio da Äe biti sluÄaj prvih sat vremena. Äak iskreno mislio sam prvih sat i kusur da Äu bataliti i ānema niÅ”ta od ovogaā. Eto moj savet, ako neko bude u poÄetku imao taj utisak, neka prebrodi prvih sat i kusur i onda dolazi pravi Obsidian experience.
GledajuÄi posle joÅ” par miÅ”ljenj drugih, vidim da je to neko generalno preovladavajuÄe miÅ”ljenje.
E da, držeÄi desno stick se menja 1st / 3rd person mode. SavrÅ”eno servisable je igrati iz treÄeg lica, ali mislim da nije baÅ” to to. Ali opcija je tu. Ja menjam, dok istražujem mapu sam u treÄem licu, a u borbi generalno prvo lice.
To me i plaŔi ![]()
Jel realno da igra nema HDR podrŔku za PC verziju, samo Xbox???
Moj omiljeni podkast, jedni od rijetkih Äije miÅ”ljenje volim Äuti. Nisam joÅ” stigao posluÅ”ati cijelu spoiler free diskusiju.
Samo sam procitao ā60 fps is awfulā, ne moram dalje ni da gledam. ![]()
Jedino onda da se proba na PC-u, ako je dobra optimizacija.
Šta god radio, izbegavaj PC GamePass verziju igre. Kažu da ima dosta problema sa njom.
Steam i Xbox verzije su dosta bolje Å”to se in-game bug-ova, stabilnosti, i savegame problema tiÄe.
PC Game Pass verzija meni radi savrŔeno. Za sad.
āPerformance is thankfully solid across the 30fps and 40fps modes, with only occasional hiccups on both Series X and Series S. Series Xās performance mode is the least stable option and requires VRR for the best results, with major areas unable to lock to 60fps. Even so, this is Obsidianās best performing console game by far - not perfect, but good enough. My recommendation, if you have the option, is to stick with balanced mode on Series X and quality mode on Series S.ā
NeÄemo da tugujemo valjda ? NaÄiÄe se neka obaveza/zanimacija do 19h ![]()
Taman imam neku povredu, ruka me boli, prestao sam i da treniram, mogao sam 'ladno sa posla kad doÄem odmah da igram, kad ono meÄutim.
Sad me ovo tjera da moram da odem bar ÄuÄanj odraditi Å”to mi i nije drago kad sam veÄ odluÄio da zabuÅ”avam.
To je samo za korsnike Series S. Kod nas na Series X pise Strong Male ![]()
Awww, baÅ” lepo, mislim da si nam ti prvi they na forumu ako se ne varam, svaka Äast
.