skinuo sam avatare i ubacio preko 360_Content_Manager_2.2 ,e sada kako u fsd moze da se manipulise jer nigde nisam naso i dali je to u opste moguce u samom fsd ,ne znam dali sam bio jasan

Ne moze da se manipulise iz JTAG, koristi AVATAR EDITOR iz dashboarda.

mislim da ni on nije video dodatke koje su ubacene

nisu otkljucani onda, imas unlock opciju u content manageru, otkljucaj ih, uveri se da pise profile sve nule, console id sve nule, bukvalno sve da budu nule

jesam odradio sam to ali ne vidi ,bas imam dosta avatara medutim sta je tu je

e pazi desava se sa nekima da nece da radi, iz ne znam kog razloga, ja sam probao neke od betmena i nije htelo dok mi neke stvari vidi

Kod mene su sve nule ali dodaci nerade ,nevidi ih definitivno.

a da nadjes svoj profil content/16nule/FFE071D ili kako vec imas file sa svojim profilom, pogledaj koji je console ID, device ID i profile id pa to unesi u polja od avatar itema mozda proradi tako… tj bice vezano iskljucivo za tvoj profil i tvoju konzolu, probaj pa javi

NE uklapa se nula ima 16 a ID se sastoji od 12 cifara,a posle ostalo je po 8 cifara ID SE NIGDE NE UKLAPA ,ili sve to nema veze već se samo kuca,najgore nikako da provalim sta je profil koji red oznaka.

verovatno moze nekako nisu izbacili bez veze ,samo je muka provaliti gde ih ubaciti
ali ako 360_Content_Manager_2.2 ubacije sve kako treba do sada, verovatno da nemoze
jos uvek barem sa fsd ,a u glavnom meniju manuelno bas ce oduzeti mnogo vremena
i verovatno na svakoj konzoli razliciti ce biti folderi.

nisi ti mene skapirao ja sam ti rekao da nadjes tvoj profil i prepises sve ID-e, ja sam ti samo rekao gde se nalazi profil u kom folderu a on ce posle da se sastoji od vazdan nekih slova i brojeva

profil je u Content pa vazdan neki pbrojevi i slova pa u folderu FFFE07D1 nije u 16 nule moja greska

pa onda u avatar item da upises ID-e od profila kapiras sad, da ispadne da si ti kupio to na LIVE-u

Jel ID profila ima 16 cifara , PITAM DA BI GA ŠTO LAKŠE PREPOZNO.

ama brate mili u tom folderu imas samo jedan file, jeste ima 16 cifre

[QUOTE=studiovpc;83400]ama brate mili u tom folderu imas samo jedan file, jeste ima 16 cifre[/QUOTE
Ukuco sam u avatar dodatak umesto 16 nula brojeve i slova ID PROFILA neradi idalje.

jbg ne radi i kraj… lepo sam rekao da neki itemsi ne rade

Ma moraš da insertuješ XUiD u svoj (verovatno offline) profil. Avatari rade samo ako je LIVE profil ili ‘‘ubudžen’’ XuID u offline profil.

[QUOTE=fred;83519]Ma moraš da insertuješ XUiD u svoj (verovatno offline) profil. Avatari rade samo ako je LIVE profil ili ‘‘ubudžen’’ XuID u offline profil.[/QUOTE
Probo sam i sa LIVE profilom opet neće.

ma kao sto rekoh ne radi svaki item kako treba meni od 100 komada daj boze da rade par, jednostavno nisu lepo skinuti i to je sto je, pre je bilo neko zakucavanje kod njih radili su samo na odredjenim verzijama dash-a, imala je neka fora, pa se u yaris swap programu otkljucavali ali nisam se petljao nesot mnogo sad oko toga… koji ce mi djavo avatar items :slight_smile:

Pa to je zato što nisi isčitao svoj XUID preko programa po imenu Le Fluffie

1. Iskopitaj preko FTP-a taj tvoj Live profil (da bih mogao da ga kopiraš moraš biti ulogovan u neki drugi profil, jer nije dozvoljeno kopirati profil u kom si trenutno ulogovan)… hdd1:\content\E00randomNumber\Fffe07d1\00010000\E00randomNumber
    2, Preko Le Fluffie programa otvori fajl koji sadrži Live profil i idi na karticu Profile i iskopiraj ne znakove koji se nalaze u polju XUID
    2a. XUID se može isčitati i preko Horizon aplikacije — Accaunt Editor — Open — XUID polje
    3, Zatim XUID iskopiraj u Content Manager-u… Settings— Saved XUIDs—XUIDs1
  2. Pronadji direktorijum gde ti se nalaze Avatar Items
  3. Obeleži par stvari i u donjem meniju (gde se nalazi opis) pod License izberi 01 i zatim klikni F6 (Ulock checked files) da bih pridružio svoj XUID izabranoj Avatar odeći
  4. Iskopiraj Avatar odeću na konzolu i proveri da li je sve OK. Nova odeća će na sebi imati malu sličicu zelene vešalice.

Sva ubačena odeća koja se nalazi na konzoli moze se koristiti i za Avatare drugih profila, odnosno nije potrebno za svaki profil pojedinačno vršiti pečovanje Xuid-a preko YarisSwap-a ili Content Manager-a 2.2

jel neko ovo probao od ovih sto nisu mogli da ubace avatar.