Kapirate iz naslova… Omiljena tema svih muskaraca(a i nekih zena) posle sporta(i xbox-a ofc xD)… Ovde bi voleo da pisete o kolima koje sanjate, sve stvari koje su vezane za sagorevanje benzina i paljenjem guma… Da li vise volite motore ili kola? i da…deco jel volite brzu voznju???(mada sam ja dete xD)
:tap::tap::tap::tap:
E poceo je sajam… ide neko??? ja cu verovatno u subotu… ortak mi je rekao da je sajam los…
Ne trazim puno,samo ovo:
Za sve one koji ne mogu da se odluce izmedju motora i automobila:
Dobar fazon…
svideo mi se i onaj Maseratti iz Top Gear-a sto pravi onaj perverzan zvuk,ali se ne secam kako se zove,da li je neko mozda gledao(poslednja sezona)?
S obzirom da sam veliki fan Top Gear-a, to je bio Maserati Quattroporte GTS
Maserati Quattroporte GTS
Inače ova poslednja epizoda od pre neki dan je po meni jedna od najboljih u serijalu, testirali su novi Bugatti Veyron SuperSport, šta reći, 1200 konja, auto napravljen da bi oborio rekord u brzini, a između ostalog ko ima 1.6 miliona funti može da ga poseduje. Stari rekord je postavio Shelby Ultimate Aero, tu je negde oko 415km/h, Veyronu su njegovi konstruktori predviđali da će napraviti oko 425km/h i on je iznenadio i premašio i to, mislim da je cifra bila tu negde oko 435km/h.
Nema bolji snimak trenutno na Youtube, blokirani su…
Vise volim motore…a vozim WR 450