Auto save na GTA5

Pozdrav svima,
novi smo u svemu ovome pa nam je potrebna pomoć. Kupili smo cd GTA5 i ne znamo kako da uradimo save igrice kada pređemo misiju. Stalno nas vraća na početak. U radnji su rekli da je potrebno da uđemo u kuću i legnemo u krevet na kraju misije ali ne funkcioniše. Ne znamo gde se nalazi auto save (možda nije uključeno) tako da molim za pomoć jer klinci već 15 put pokušavaju i nikako … Hvala puno. Žile

Pa u sustini to je to. Kad se ode kuci i dodje do kreveta, bice popup save game. Moze da se uradi i quick save preko telefona (u igri), ne znam tacno koliko ste dogurali i da li imate telefon u igri.

mozda ovo pomogne

Nemamo telefon u igri, a više puta smo došli u kuću i legli u krevet, isključili xbox i kada smo hteli da nastavimo opet je išlo iz početka. Negde smo videli u komentarima da postoji dugme auto save ali nismo uspeli da ga nađemo.

Pazi ovako, igrajte igru malo duze tipa zavrsite par misija sa onim crncem. On ce sam odraditi autosave…a na kojoj konzoli igrate GTA jer mi se cini da je bila neka fora na 360ci. Na goloj konzoli bez hdd-a…

Igramo na xbox one s, ne znam sad da li ima još neka oznaka

Pritom, Xbox ima onaj rest mode gde se konzola ugasi, a u stvari ostaje sve sacuvano kao da nije ugasena. Nek klinci igraju i kad se kaze dosta, ugasi se u rest mode, sutradan kad se upali podici ce se konzola sa pauziranom igrom, pa mogu da nastave do onog prvog save-a.

Hvala puno. Probaćemo i tako.

Moras pre toga namjestiti u settingsima da se konzola gasi u rest mode a ne u full shutdown, ako vec nije tako namješteno.

Hvala . Pokušaćemo i to.

Provjeri i da li ti je autosave ugašen:

Bio je ugašen, pa je upaljen,
ali su klinci odigrali, izašli i opet isto.

Da li si namjestio datum i vrijeme kad si prvi put palio konzolu, to generalno zna da sludi sejvove u igrama?

Ako ste kucali cheatove u gta može autosave da blokira ali još uvijek bi trebalo da može da se sačuva manuelno.

Eto to je toliko koliko znam, vidi ovo sa datumom namjesti ako nisi već.

Hvala puno na trudu. Pokušaćemo sve, valjda će uspeti. Hvala još jednom