Attack On Titan - Gameplay video

Svaki put kad vidim AOT se setim kako face likova izgledaju užasno. Uz to, ovaj glavni lik nikad nije bio toliko sposoban u animeu :smiley: Vidi se da je video igra u pitanju :slight_smile:

Dokle je uopšte AOT anime stigao? Znam za dve sezone i posle toga sam prestao da pratim, ne znam da li se nešto desilo na tom planu? Znam da je u to vreme manga bila redovno izlazila, ali i za to nisam sada siguran.

Nema ni druge sezone još uvek :smiley: Trebalo je još prošle godine da počne, sad se pretpostavlja da će početi krajem ove godine. Mada sumnjam.

Manga je manje-više redovna, ali izlazi jednom mesečno, pa su zato tek na Chapteru 81 za sad. A kad su završili sa drugom sezonom su bili na Chapter 50 valjda :smiley: Načekaćemo se za drugu sezonu, a kamoli za kraj.

Ah, moguće da sam ja skontao da je “druga” sezona po tome što su promenili uvodnu špicu :blush:.

To je standard u anime, da kad se završi story arc menjaju špicu, a ako je dug arc oni menjaju nakon 12-13 epizoda, dok shonen koji traju jaaako dugo menjaju nakon 25 obično.

1 Like

best part :sunglasses:

Mislim da je rečeno da će season 2 da izađe kada manga bude 4 arc-a ispred anime. Za sada je mislim na 2 arca ispred, mada nisam siguran pošto sam stao na nekom 40-tom chapteru :smiley:

Ali zato izlazi live action film :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: