Assetto Corsa PS4 Preview

Ne izgleda lose, dosta mi slici na Project Cars, ali ceka se ipak GT Sports.

Nesto nisam bas zadovoljan,cak mi Project Cars izgleda bolje…

Nakon drugog puta sto sam pogledao slozio bi se s tobom, barem sto se grafike tice i meni se cini da je ProjectC bolji.

Asseto Corsa je mnogo ozbiljnija vožnja od Project Cars-a. Nisam siguran koliku će prođu imati na konzolama, jer je ovo besmisleno igrati na kontroleru.
Opet uz dobru podršku za PS4 kompatibilne volane i PSVR ovo može biti pun pogodak i konačno dolazak ozbiljne simulacije na konzolno tržište.
Jedna zanimljivost je i to da je za svaki model koji se nalazi u igri, ekipi iz Kunosa trebalo 2 meseca da odrade kompletnu telemetriju. Ukoliko bi neko zamerio na broju modela raspoloživih u igri neka uzme u obzir i ovaj podatak

[quote=“Limanac81, post:5, topic:11319, full:true”]
Nisam siguran koliku će prođu imati na konzolama, jer je ovo besmisleno igrati na kontroleru.

[/quote]Istina je u svakom slucaju je puno bolje igrati sa volanom…Ali koliko citam za ovu igru, dosta njih je zadovoljno bas vezano za voznju sa kontrolerom, vidim puno pozitivnih komentara sto se tice same voznje sa kontrolerom.

Da se razumemo, ne mislim ja ništa loše, niti je ovo upereno protiv konzolnih igrača. Pričaju ljudi i pišu po internetu što šta, ali to ne znači da znaju o čemu pričaju, niti da su ozbiljni. Ja lično još nisam čuo nekog sa inside sim racinga-a (jedan od ozbiljnijih foruma posvećenih sim racingu) da igra Asseto Corsu sa kontrolerom, a da ozbiljno igra simulacije, no to nije ni bitno.
Bezveze je da ja sad govorim zbog čega je besmisleno igrati AC sa kontrolerom, nekome ko je zadovoljan upravljivošću kontrolerom :). U svakom slučaju dobro je što su ovakve igre krenule da se pojavljuju na konzolama, jer pružaju veću mogućnost izbora i otvaraju nove vidike u odnosu na perjanice u vidu Gran Tourisma, Forze i drugih.

1 Like

[quote=“Limanac81, post:8, topic:11319, full:true”]
Da se razumemo, ne mislim ja ništa loše, niti je ovo upereno protiv konzolnih igrača.
[/quote]Ma druze razumemo se :beers: , nismo deca :slight_smile: .

[quote=“Limanac81, post:8, topic:11319”]
U svakom slučaju dobro je što su ovakve igre krenule da se pojavljuju na konzolama, jer pružaju veću mogućnost izbora i otvaraju nove vidike u odnosu na perjanice u vidu Gran Tourisma, Forze i drugih.
[/quote] Slazem se :+1:

1 Like

@Limanac81

Nemoj da skracujes Asseto Corsa na AC, pomislice ljudi da moze Assassins Creed da se igra sa volanom :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Like

Vidiš, mogao bih to da probam :slight_smile:

1 Like