"Assassin's Creed Will Go Forever" - Ubisoft

E, na zdravlje. ._.

_“It’s very simple to me: There’s no such thing as not being able to annualize a franchise. If it’s good, people will come.”
_

Assassin’s Creed Will Go Forever, According to Ubisoft from Side Mission Gaming News.

lepo ljudi kazu da AC postaje COD :/]

Ako nastavci budu dostojni prethodnih delova, zasto da ne :slight_smile:

Sta je tu lose. :smiley:

Copy Paste Copy Paste Copy Paste Copy Paste Copy Paste Copy Paste i stancovanje u osnovi iste igre, kao i COD, ja sam igrao sve AC na xboxu, i zasta vec smaraju, mogu slobodno da naprave i jednu pauzu, dosadilo mi da trosim diskove na njih svake godine -.-

Prosle godine dva-tri meseca pre nego je izasao AC:R, direktor Ubisofta je izjavio za jedan sajt(ne mogu se setiti tacno koji), da ce do sledeceg nastavka(AC3) napraviti pauzu od najmanje 2 godine do izbacivanja AC 3, tacnije je rekao da ce AC3 izaci krajem 2013 pa cak i da bi mogao izaci 2014. na next konzolama.
A njegov razlog je bio bas taj, “” ljudi ce se zasititi ako budemo svake godine izbacivali novi nastavak, to vam je kao…""(bas tako slicno je izjavio).
A ispod teksta svakakvi komentari, a najvise komentara tipa ko ce cekati dve-tri godine sledeci nastavak bla bla bla, tako da me to uopste ne cudi sto ga izbacuju svake godine.

Ja mislim da sam taj clanak postavio bas u jednoj od tema AC-a.

Secam se i ja ovoga…potpuno si upravu. Medjutim ocigledno je da razvojni timovi popustaju pod pritiskom i stancuju igre silovitom brzinom. To se od njih trazi. Pogledaj samo sta se desilo sa ME 3 krajem. Cak su skupljali pare. Razmazeni smo do krajnih granica. Kako god okrenes ne valja,ali sam ja misljenja da su sa AC III trabali jos cekati.

Da bre da cekaju, nisu mogli da se odbrane od ovih sto igraju reciklirane igre :slight_smile:

Pa ko pravi igre, igraci ili developeri? Ja bi cekao i nabildovao i napalio likove, pa za inat izbacio sre igru :slight_smile: ali dobro, to je mozda samo moj stav, jer mrzim likove koji stalno traze da se svake godine stancuju igre, jer ih igraju ko manijaci, pa ih predju za nedelju dana, i umesto da igraju nesto drugo, traze samo jedno te isto… ja cu verovatno igrati ovu igru, ali ako se ispostavi da je slicna kao ove dosad, da ili ima jako malo novina, ili da nema uopste, onda ko ih je, imaju mnogo bolje igre da se igraju, nego da se pentram po drvecu ko majmun, bez ikakve poente, samo da bi na kraju rekli: “e, hvala sto si presao igru, sad cemo ti pokazati WTF momenat i ti ces pitati sta sad, a mi cemo te navlaciti tako dok nam ne ponestane ideja i dlcova na iste fore, koje koristimo od AC2”, ako sam nekog uvredio meni je zao, ali je AC bio dobar serijal, ali meni ozbiljno postaje smece, koje nema nikakvu poentu i kraj

:tap:

A sto prvo ne skocis, pa ne kazes hop? Od tri igre jedna je bilo ****** i to samo delimicno zbog onih bombi koje nikad nisam koristio, kao i zbog tower defense-a

Sta ako ovaj deo bude najbolji?

Meni je revelations bio osrednji, kao i brotherhood, ja kazem da su realno najvecim delom iste, nisu mnogo promenili, a i da realno mogu napraviti pauzu izmedju igara, jer je zaista preslo u cod fazon, nadam se da gresim za ACIII, ali sam uzdrzan, moze biti ili najbolja ili najgora, sve zavisi od toga sta urade sa njom

Kako to mislis tri igre,ovo ce biti peta za xbox a izlazile su i za handheld konzole i realno zadnje dve su bile osrednje ako nastave tako nece jos dugo,ali imam osecaj da ce ova da bude mnogo dobra.

Yup, a i realno nesto kao veci DLC-ovi.

Valjda prate devizu “If it works, don’t fix it”
Ko ce ga znati, ali ako nastave ovako, nece biti dobro.

U Revelations-u je prica bila skoro ne postojeca, Desmonda smo pratili ukupno 15-tak minuta, i to cak nije bilo u stvarnom svetu…

Pritom su ti delovi bili jako dosadni i nisu u osnovi sluzili nicemu, sve u svemu standard opada a kvantitet raste, sto bi ameri rekli “quantity over quality”, sto nikako ne valja