Assassin's Creed V

Evo kako zvanicne vesti govore najava za novi nastavak ce veoma brzo i veoma brzo cemo saznati i vreme i mesto odvijanja radnje sledeceg nastavka , mozda vec ove nedelje.
Inace ako se setimo uvek su najava i prve informacije za novi AC nastavak isle negde u drugoj polovini Februara ili pocetkom Marta , pa evo odprilike sad je taj period i spekulacije su vec pocele.

Evo ga jedan zanimljiv hint

Inace citajuci postove sa onog njihovog oficijalnog foruma kako vreme odmice sve je veca verovatnoca da je novi 'setting" Rusija.

Takodje i ako zumiramo ovu mutnu sliku i dobro obratimo paznju na ovu gradjevinu u pozadini , ja mislim da mozemo reci da bi to mogla biti crkva Svetog Vasilija Blazenog na Crvenom trgu u Moskvi.
Narocito mozemo prepoznati ove oble sarene kupole koji su na neki nacin zastitni znak ove poznate gradjevine.

Sto se mene tice Rusija bi zaista bila odlican izbor ; )
Takodje i drasticna promena i drugo iskustvo u odnosu na suncane, tople, sarene i egzoticne Karibe.

E da i ako naslov igre bude imao i neki podnaslov nek se preimenuje tema ; )

Iskreno meni se vise svidja sarenilo AC III i AC IV, dovoljno je bilo sumorno i tmurno. Mada sad kad sam zapoceo (citajte tek zapoceo) AC IV ne vidim kako bi mogli nastaviti igru a da ne bude retardirano (DISCLAIMER: tek sam zapoceo AC IV, nisam ni 20 minuta igrao, moguce je da cu promeniti misljenje).

a ja mislio da je ova druga screenshot iz igre. e dodjavola…

I ja, dok nisam skontao pesacki i parking. :smiley:

Znaci vrh :slight_smile:

Ruske gradjevine su vrh…

u kom li dobu planiraju igru sada, pre su skakali za po 300 godina, sad se maju na po 100 heheeh, dok ne dodjemo u WW2 vreme… posle toga nema poente vise praviti AC serijal

Čekaj stani, šta je sa feudalnim Japanom i Kinom, Egiptom, Astecima, Eskimima, Afrikancima i ono najbitnije, Srbima u AC? Već su sominjali Teslu da je bio sa Assassinima, a da je Edison bio Templar… Ima tu materijala i vremena da se istraži i da se smore svi ljudi na svetu, jer, u osnovi, imaju neograničene resurse i izvore. Da ne spominjem Rim, Grčku, Persiju, pa onda one prve ljude koji su sa vanzemaljcima, itd. Neće skoro kraj :smiley:

pa dokle vise bre, ja sam se smorio jos posle revelations, u trecem sam se itekako smorio, u ac4 jedva cekam da dodjem do kraja samo da vidim pricu

Uzmi u obzir da su rekli da imaju ideju kako će završiti priču kada je trebao ACIII da izađe, a nakon toga je rečeno da ipak nemaju neku ideju ili plan kada bi mogao biti kraj i da imaju u osnovi beskonačan broj Pieces OF Eden koje bi mogli da ubace u igre :smiley:

Igrao sam sve delove osim AC4 i ovog liberationa. Najbolji mi je AC2 , a da kazem najdosadniji mi je bio AC3. Mislim da je doslo do zasicenja, jer izlaze svake godine. Da sledeci AC izadje 2015 na jesen sa vise lokacija, plus ovaj next gen mislim da bi to bio pun pogodak.

Ne znam, meni Rusija ne zvuci bas primamljivo, mada ce sigruno napraviti nesto zanimljivo. Ja sam prizeljkivao da to bude Egipat, njihova kultira i lokacije su mi kao stvorene za AC igru.

Zasto da zavrsavaju uopste igru, ima toliko istorije da mogu da naprave jos 5 igara. U igri da naprave skok najvise 30 godina i dosta. Mislim da bi AC u modernom vremenu totalno izgubio smisao…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Bas to, da ga stave u moderno doba to bi izgledalo kao kada u filmu Indiana Dzons lik stane i vitla sabljom a Indiana izvadi pistolj i upuca budalu :smiley:
Ja sam krenuo da igram IV ali sam izbrisao posto je na PC-u Moram da krenem na Xbox-u ovo je prava igrica za box, uzivancija :smiley:

Najbolje bi bilo da se vrate na početak civilizacije u vavilon…jer jedino vavilonsku civilizaciju su posetili pravi vanzemaljci …:lol:…

Jel ima neko izvor ove vesti?

ocigledno glavna stavka next gen-a izmedju ostalog je i kako izgleda sneg. Pa su svi poludeli i gledaju kako u igru da ubace sneg, kako bismo mi mogli da kazemo vaaaaaaaaaaau pogle pahulje ! tako je bilo i na pocetku prosle generacije kad smo svi videli prvi put Lost Planet

Dobro je ide se na pricu HALO i laser oruzija :slight_smile:

Skontaj final boss Ivan Grozni…
A kamo sreće da bude jedan od dijelova “parkiran” u Perziju…ufff

Stvarno igra ima jako puno potencijala i mogu bogme jos delova napraviti, samo naravno u svakom delu da dodaju nesto novo, a ne stalno reciklaza istih funkcija i svega. Kao evo sad u AC IV, svuda ides brodom, sto je odlicno, tako da eto jedne novine. Meni se iskreno u AC nikad nije svidjalo sto se oni mali camci ne mogu koristiti (mogu samo neki), dok bi na primer bilo fora uzeti onaj mali sa jedrima i zezati se na otvorenom moru.

Eh steta,a tako sam hteo da vidim feudalni japan,al ajde.U svakom slucaju mene je assasins creed neverovatno smorio.Posle Ecija mi je sve bilo dosadno,cetvrti sam igrao svega 4 sata.Poceli su vise da smaraju kao call of duty,kad bi razvojni ciklus bio bar dve-tri godine,e onda bi to bila prava igra,al ovako mrka kapa.