Assassins Creed: Rising Phoenix - Leaked Image

Još uvek ništa nije poznato, sem ovoga :slight_smile:

Vrlo verovatno CGI film ili nova igra za Vitu, kako kažu. :slight_smile: Ja se nadam ovom drugom.

Hehe, pocinje AC spam! :smiley: Sad ce 20 trejlera za sve. :smiley: Al ok, bar im ide od ruke da ih urade dobro.

Hopefully nova igra za Vitu, samo nek štancuju, iako je AC:L jedna od najprodavanijih na Viti.

mozda next gen exclusive?

Stvarno bi mogli malo da olade. Jel može da prođe jedna godina bez Assassin-a? Ubisoft me razočarao.

Preteruju. Ali sada ozbiljno. Doduse, ovo mi izgleda zanimljivije od AC IV…

Sta preteruju ? Igre su savrsene, zasto da neizbacuju svake godine po 1 igru…

Od Assassin’s Creed 2 je krenulo postepeno opadanje kvaliteta, koje jos nisu ispravili, a i nisi cuo za prezasicenost trzista? Mnogima je vise dosadilo da kupuju/rezu svake godine po jedan CoD, AC, NFS, jer zaista siluju te fransize. Godinu dana nije dovoljno da se neka igra razvije kako valja, inače bi imali mnogo više franšiza koje se ponavljaju svake godine. A i zar ti nije dosadilo da vec cetri godine igras u osnovi istu igru?

Meni licno nije dosadilo jer igra ima svoju pricu koja moze dosta da se razvije, ali opet postoji i u tome granica. Sto se tice opadanja kvaliteta, slazem se delimicno, oni su posle dvojke uhvatili fazon za onim ekspanzijama i to im je dobra ideja bila, radilo je vise studija na igri i islo je brze, ali naravno i to dolazi sa svojim manama. Jedino sto su oni pogresili da idu u pravcu izbacivanja cele igre na godinu dana, a to tesko da ce im uspeti…

Ti se ŠALIŠ zar ne? Od dvojke svaki novi nastavak je čisto sr*nje, ja se teram na silu da prelazim ACIII. Ovo je ODVRATNO koliko je monotono, koliko je gluma očajna, koliko je loše napravljeno, i kako je jednostavno ista stvar samo u drugom, gorem pakovanju. I na sve to, priča je OČAJNA. Jedino je bio jedan zanimljiv zaplet u trećoj sekvenci, ali posle toga, sve nizbrdo.

Imaj na umu da ovo dolazi iz usta nekog ko je sekao vene na serijal. Džast sejing. Treba da ohlade, i da izbace za jedno 3 godine novi nastavak i da rasture kao što je novi Tomb Raider rasturio.

P.S. Brotherhood je bio čak i zanimljiv, kao i Revelations, ali su obe igre jednostavno sklepane na brzinu (a ako nisu, onda je još veća tragedija jer je krajnji proizvod poprilično sramotan) Ako išta vredi prelaziti samo zbog priče, a u trojku ni zbog toga.

Dobro to je tvoje misljenje.Mene je AC2 smorio samo tako koliko je dug i smor dok evo AC3 mi je sasvim ok i cak mi se i okolina kao i sam setting svidja…

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

AC II je najbolji AC po svemu, pravi AC bez recikliranja, pun novih ideja u odnosu na keca, baš ono kako neki sequel treba da izgleda, sve posle toga je degradacija serijala, sem AC:L jer je nešto potpuno novo na Handheld-u a i u serijalu (par odličnih novih ideja, novi protagonista itd itd)

Smorilo te sto je dug? Ja sam bas uzivao, nije mi postala dosadna ni na momenat… Sto se ACIII tice mislim bas obrnuto, ali svako ima svoje misljenje, nemaju sve igre i nastavci istu publiku.
Sto se AC:L tice, nisam je jos odigrao s obzirom da nemam Vitu, ali verujem da je dobra, sam taj osecaj igrati takvu igru na handheld konzoli je odlican, meni se i Bloodlines za PSP dopao, ma kakav bio…