Assassin's Creed : Ragnarok

Evo procurele i prve informacije, cak i par slicica , mada se vidi da je igra jos u ranoj fazi (ili je barem bila u momentu kad je neko slikao ovo).

Dakle u kratkim crtama :

• Naziv igre bi trebao da bude Assassin’s Creed : Ragnarok

• Igra u izlazi na jesen 2020. i verovatno ce biti “cross gen” naslov.

• Radnja igre ce biti smestena u razdoblje oko 865. godine u doba Vikinga.

• Saveznik u igri bi trebalo da bude Ragnar Lodbrok legendarni Viking.

• Mapa ce biti poprilicno velika i obuhvatace teritorije Svedske, Norveske, Danske, Finske i Velike Britanije ( znaci cela Skandinavija + Velika Britanija)

• Povratak co-op moda.

• Sluzbena najava verovatno na E3 sledeceg meseca.

Pa sto se mene tice Vikinzi, plovidbe, Ragnar Lodbrok, mapa citava Skandinavija + Velika Britanija, svakako zvuci veoma zanimljivo i primamljivo.

1 Like

Zvuci dobro, i zamisljam je isto tako.

Vec vidim Kratosa kao templara u nekom DLCu

Hoce li ovo biti samo kao nastavak originsa i odiseje ili potpuno novi tip igre? Nadam se da se vracaju pravom ac, jer ove rpg budalastine su nista nalik acu.

Ako mozes da opalis lagerthu i qwenthirth count me in :joy:

2 Likes

Definitivno ne treba traziti nikakvu poveznicu izmedju te 2 igre jer AC je ipak istorijska igra (sa elementima fikcije naravno) dok je GoW cista fantastika i nije smesten cak ni u bilo kakvu istorijsku epohu vec u svet mitologije.

Mislio sam da je sarkazam u mom postu bio i vise nego ocigledan, but I guess not :joy:

He. Igrace se. Vikinzi rulz.

2 Likes

Meni ovo zvuči jako zanimljivo. Navukao sam se na seriju, jedva čekam 6-tu sezonu. Tako da ako AC bude sa vikinzima i još bude kao Origin i Odyssey, eto meni zabave. Mogli bi još malo da usavrše borbe i eto prave poslastice.

Ti si jedini lik od kog sam cuo da mu se svidja i 5. sezona serije. :grinning_face_with_smiling_eyes: (tj bar mislim posto si pomenuo sve kolektivno) Ubisoft vec ima osnovu za ovo iz igre For Honor, cenim da ce onaj tamo deo biti sa samurajima posto sad krece taj trend, pa tamo kasnije dobijamo vitezove i templare, taman kad se Knightfall serija probije. xD

Poceo da je gledam jer sam vidio reklamu na HBO, cisto da kazem da sam odusevljen,vikings sam poceo, ali mi je Ragnar tako odbojan sa onom facom da nisam mogao da nastavim.Knightfall za svaku preporuku.

Slazem se, Knightfall jeste odlicna serija , po meni dosta nepravedno malo potcenjena u smislu da se o njoj ne prica mnogo kao o nekim drugim serijama, sto se mene tice sve preporuke za Knightfall.

Inace sto se tice ove nadolazece igre ja se nadam da ce Ragnar u igri biti sto slicniji onom iz serije Vikinzi, inace vrlo moguce da je i Ragnar Assassin u AC univerzumu , mozda cak i neki kao Master Assassin koji regrutuje i obucava nove clanove , nesto kao Nikolo Makeveli u AC2 ili Ahil Devenport u AC3.

Fake

Šmrc, mada gde ima dima, ima i vatre.