Assassin's Creed Origins - Gameplay

2 Likes

Oce li biti neki cinematic trailer,jer ac unity cinematic trailer je najbolji trailer koji sam u zivotu video,i uopsteno je ubi dobar sa njima

Ja sam pre par minuta gledao i primetio bagove jos iz AC 1… Ali cekamo da vidimo grafiku na izlasku, ubi je do sada bas ubio koliko unisti igre na izlasku…

Grafika uopÅ”te ne izgleda obećavajuće.
Neko će možda reći ā€œAe bedniče, igraÅ” na ps2ā€, al to je nebitno, ja sam sa druge strane potencijalni kupac next gen, mid gen upgrade… aaaaaahhh, shit

Trenutno ide produzeni gameplay demo, meni se ovo svidja, mada ja generalno volim sve AC igre.

Karakter screen su maznuli iz Destiny-ja :slight_smile:

Grafika je odlicna, ali mapa je ogromna. Moze ovo da bude dobra igra, ali.znam sta ce da me nervira… Ali ajde sada…

1 Like

Mnogo bolji trejler je prikazao Ubisoft na svojoj konferenciji, od onog koji je bio juče na MS-ovoj konferenciji.
Takođe ovaj 30minutni demo obećava zbog veličine mape, interakcije za svim i svačim, svet je živ, verujem da i grafika prÅ”ti u 4K. Gameplay je klasičan AC sa par novina, naravno svako ko očekuje od ovog AC potpunu promenu u svakom pogledu, greÅ”i.

Velika većina nastavaka zadrži gameplay iz prethodnog dela i samo doda par inovacija, tako da ne, nije AC copy paste, već je problem Å”to su za 10 godina izbacili previÅ”e igara i onda je ta ista mehanika pentranja, istraživanja, stealtha i combata dosadila.

Jedna od stvari koja me je brinula cim su rekli Egipat je bila da ce biti malo pentranja.

Ne kazem da ga nema ali ovo sto sam video je ogromna mapa i mali objekti za penjanje. Vise vremena ce se provoditi u trcanju i jahanju nego u parkuru.

Nekako to je osnova svega ovoga i zastitni znak igre, a oni su ga mnogo umanjili.

Isto kao u trecem delu.Samo pesacenje i sitno pentranje po drvecu. Neka vrate gradove slicne kao Rim, Venecija itd gde stvarno covek moze da se penje i izvodi vratolomije.

Gradovi nisu prikazani u ovim gameplayevima, posle ce se vidjeti kakvi su Alexandria i Memphis.

Siguran sam da su i unity i syndicate imali bolju graficku od ove gluposti

Jesi ti igrao te dve igre?
Xbox One X power :smiley:

Svaki ac sem jedinice sam presao makar 2 puta

Da jer je grafika najbitnije merilo neke igre…

Taj unity koji je imao vrh grafiku mi je totalna glupost od igre, sa potpuno nebitnom pricom i likovima.Sav trud su ulozili u grafiku i napravili glupost od igre.Dok je recimo AC 4 bas dobar kao i AC 2, obe sam ih igrao na 360 i 5 puta su bolje u unitya.

Ovaj deo u Egiptu moze da bude i dobar mada mi za sada i ne deluje nesto specijalno.Previse istog iz prethodnih delova koji su do sada prilicno smorili sa ponavljanjem jednog istog.

1 Like

nije grafika merilo igre,ali valjda kako prolaze godine valjda bi trebala grafika da bude bolja.Meni je AC:U vrh zbog te price,grafike,sarmantnosti protagoniste itd.Black Flag mi je totalna glupost i ako sam i nju presao 2 puta,jer piratima nema mesta u AC. E sad sto se tice Egipta nisam znao da je prije nekoliko hiljada godina imalo high tec strijela koje si mogao da zaupravljas,a i combat mi se sa ovog demoa cini bezveznim,ali vidjecemo finalnu verziju igre.

Unity uopste nema pricu ona je samo tu nesto usput da postoji da bi se moglo uzivati u lepoj grafici i zaboravis je posle nedelju dana kao da je nisi ni presao…Dok se AC 1,2 dan danas secam,4 je uneo neke novine da serijal ne bude potpuno isti svake godine jer je krenuo opasno da smara, zato je i dobio najbolje ocene jer su nesto promenili i to mi se svidelo.

Inace ako AC moze da bude, posle Jerusalima i Venecije, u Francuskoj revoluciji ili u Londonu u jeku industrijalizacije zasto ne bi bio i sa piratima?

Jedna od novina je sto sad u svakom drugoj misiji necemo mi pratiti lika nego or’o :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

Odakle uopste nekom ideja da odvali takvu lupost i kaze da piratima nema mesta u AC ?

Mislim i Assassini i Templari su drustva koja imaju uticaja u svim delovima sveta medju svim strukturama drustva , kako u vlasti i drzavnim strukturama tako i u podzemlju , a pirati su bili neka vrsta podzemlja u to doba , pa ako zelis da se boris protiv sistema i protiv establismenta (Templara) logicno da ti za to treba i pomoc ljudi iz podzemlja i sa margina drustva.

1 Like

O ukusima se ne treba raspravljati,tako da najbolje da se vratimo na origins

Sto se unity-a tice, ocigledno su vam nekako promakli svi oni interesantni istorijski likovi. Momak po kojem je nastao sadizam, zatim poslednji grandmaster templara, luj XVI, danton, robespjer, napoleon itd. Pucalo je na sve strane od poznatih istorijskih licnosti

1 Like