Assassin's Creed Odyssey: launch trailer

IGN 9.2
Gamespot 8

Za platinu 70 sati, 40 sati traje prica bokte. Koliko citam vijanje platine nije toliko dosadno kao Origins, mapa duplo veca.

sa brdo ostrva i ostrvcica

Ban za gospodina koji je napisao post iznad :smiley:

1 Like

Meni su brodovi bili ok na pocetku ali previse su ih forsirali tokom citave igre ali razumljivo je zato sto je mapa bila takva mada ne bih volio da i u Odysseyu bude previse sekvenci sa brodovima…

Evo procitao sam par recenzija sto dobrih sto losih. uvek tako radim, pa se uvek nadje par stvari sa kojima se slazu svi, bilo da hvale igru ili ne.

Ovaj put je to progression system. dakle ako ste neko ko voli da isprati pricu, naici cete na problem. Jer vas igra tera da radite sporedne stvari, kako bi ste mogli dalje da nastavite pricu… Moj OCD ce ovo resiti lako jer volim sve da otkrijem i istrazim, ali neko ko voli da igra zarad price, ne znam kako ce reagovati, kad dodje do story questa a quest trazi level 20 a vi ste level 16. Other than that, koliko je Origins prestao da lici na AC serijal ali zadrzao koliko toliko, toliko Odyssey ne lici vise na AC uopste. or so they say.

Svakako cu probati neki gold edition tamo na prolece ali za sada, ima boljih igara.

2 Likes

Priča čovek koji igra destiny :smiley:

2 Likes

Ma jel proslo makar godinu dana od prethodnog AssCreeda?! Al ih stancaju…

Proslo je sigurno, vreme leti.

Ovo meni odlicno izgleda. Jedino me plasi ovo sto je Aki napisao za trajanje. Life is too short za grind.

Ja nastavio Origins koji sam nekako zapostavio, i bas je dobar. Ovo deluje kao upgrade Origins -a. To za sajdkvestove koji su kao neobavezni, ali da bi napredovao u igri moraš da ih radiš, je vezano i za Origins. Mada, ne mogu da kažem, ima zanimljivih sajdkvestova, plus, većina se brzo završi. Taman dok ovo završim sa dlcovima, izaći će gold za Odyssey

Meni je origins legao baš super, posle unity-a koji mi je na 50% priče dojadio,a syndicate na tipa 20%. Međutim, istražio skoro 100% mape, većinu collectibles-a pokupio, strongholda, one kao fensi bounty huntere sve izrokao na glupu foru sa onom balistom koju sam slučajno provalio, war elephants isto, onaj neki alien armor/outfit ispod sfinge. Ali main story stigao otprilike do one neke “žurke” sa kleopatrom i smorilo me. Mislim da je od tipa decembra nisam ni pokrenuo, a valjao bi :smiley: