Assassin's Creed Odyssey: E3 2018 Official World Premiere Trailer

4 Likes

Svidja mi se, ali ako bude gameplay-a gde se bukvalno dve vojske zalecu jedna na drugu i ti budes deo te epic scene, to je to za mene. :smiley:

Trailer je baš epic i bukvalno ne liči na Assassin’s Creed, a onda kad pogledamo Gameplay jasno se vidi da je to AC prilagođen Grčkoj :smiley:

Pokusavam da se sjetim da li sam u zivotu cuo gori voice acting od ovog.

Bolje da su platili 3 grka da odrade voice acting nego ovu budalastinu. Ne znam zasto im je to problem…isto kao Niko Belica u GTA 4…amerikanac pokusava da skine naglasak…cmon

Meni je ova igra uz Metro najbolji third party naslov koji je prikazan.Bice ovo sjajna igra,sami vremenski period u kome se odvija je vrlo interesantan.

Da li samo meni ovo skoro pa da uopste nije odradjeno kako treba ? Par razloga su tu ,evo prvog mislim da glas glavnog junaka/junakinje totalno zvuci slicno ,mozda cak isto kao Bajaka iz Origins-a ,drugo imam utisak da je vise rec o Rimu nego o Grckoj ,prvenstvno po nacinu odevanja ( naravno verujem da ce se to promeniti pronalazenjem novog outfita ) ,trece i glavno totalno mislim da su samo preslikali Origins i samo ubacili par stvari gde bi na prvu loptu rekli da je rec o Grckoj takav je barem meni utisak ,i dosta sam razocaran ,kao i to da u samom gameplay-u se vidi da junak ili protagonista ne skace vise u kola sa senom ili tome slicno ,vec direktno na zemlju … a da ne spominjem izbacivanje assassin ostrice i ubacivanje minijaturnog maca, koplja ,ocekivao sam vise :slight_smile: Ja se izvinjavam na romanu ,ali me zanima kako vama deluje i da li se neko slaze sa mnom ?

Oni misle ako su napravili skok u inovacijama od Syndicate do Originsa da je to to, sada će samo da štancuju nove Originse bez dodatnih inovacija svake godine.

1 Like

Upravo ,ne kazem da je lose ,ali imace siguran sam jer vec se i sada vidi mnogo malo povezanosti sa samom Grckom toga doba ,nije sve u borbi Spartanaca i Atine … ali okej ,ipak je to Ubi :smiley:

Pa Ubisoft vecito samo reciklira postojece igre, animacije, modele, mape itd. To nije nista novo. AC1, AC2 iste animacije i sl, samo sto je tada to bio skok naspram prvog dela. Brootherhood takodje sa dva prethodna. Onda imamo Revelations i trojku, pa Black Flag i Rouge, pa onda skok na novi engine i animacije sa Unity i Syndicate. Ista prica sada sa Origins i Odyssey, iste animacije, sve skoro isto samo drugi skinovi i kao radili 3 god na ovoj igri, a imali sve vec gotovo, isto kao Far Cry Primal sto su zbrzali odmah nakon cetvorke sto je delovalo kao neki dlc. To ti je Ubisoft, zasto komplikovano kad moze jednostavno. Ja nisam igrao Origins ali obozavam tematiku sa Grckom i Spartom pa mi se ovo donekle svidja, ali fanovi koji su tu od prvog dela ih napljuvase u komentarima. I najjaci komentar da sada prvi put mozemo da biramo izmedju muskog i zenskog lika… Jel se oni secaju da su izbacili Syndicate…? :rofl:

Za jednu stvar im se mora odati priznanje - znaju majstorski da dočaraju duh vremena u kojem je smještena radnja. World buidling im je na veoma visokom nivou. Unity je po tom pitanju pravo remek djelo.

Origins sam propustio jer me ne interesuje mnogo Egipat, ali rado bih ga odigrao, zašto da ne.

Odyssey ću odigrati sigurno, antičak Grčka me privlači. Možda čak za main charactera izaberem ovu damu, simpatična mi je nekako. Ljepše mi da nju gledam nego onog nesrećnog lika koji na sve liči samo ne na Spartanca.

Nakon nekoliko odgledanih gameplay videa, još jednom konstantujem - nikad u životu nisam čuo lošiji voice acting od ovog. Užas.

I da, zaboravih da dodam - vidi se da im je Witcher bas veliki uzor (kao i svima). Sada su još ubacili opcije za dijalog, kao da gledam neki Witcher DLC. Naravno to nije loša stvar, pod uslovom da odrade sve kako treba.

Toliko rant-a u vezi ove igre, ne samo na ovom forumu kao da su svi obrnuli “Odiseju” pa znaju kakva je da je isti Origins itd, a cim bude izasla kidace se da je kupe i probaju. Izgleda da sam ja jedini kome se ovo dopada od samog pocetka pa makar bio Origins 2.0.

Jedino sto ste videli su par klipova gde nema vise od sst vremena gameplaya.

Aj od pocetka. Animacije u prvom i drugom delu ne mogu da se mere, veoma su napredovale i bile fluidnije. Takodje ja ne znam sta ocekujes da kakve animacije budu u ovoj igri, da hramlju ili da puze ili da se penju sa 2 prsta. Prosto kolko mi zeleli vise bolje od ovoga ne moze. Svaka igra je donela malo fluidnije kretanjei penjanje ali to je to, ne mogu dalje od ovoga. Od svih delova koji su izasli Revelations je bio cisto tu da se jos malo izmuze love, a o Black Flagu da ne pricam i ako ga svi hvale meni je bio los. Po meni ono nije AC igra i trebala je da ima sasvim drugi naziv i to je to. Zatim kao isto neki pokusaj sa Unitijem i Sindikatom koji su opet bili relaticno dosadni i jedino za sta su biti dobri je test novog engine-a.

Sto se tice Sindikata da jesu bila 2 lika ali nisi mogao celu igru samo sa jedim da predjes. Bili su vezani.

I onda dolazimo do toga da je Origins je prva igra koja je krenula tim putem da bude RPG u odnosu na sve predhodne. I ako sam bio skeptican kako ce ispasti igra me je oduvala i na kraju sam bio veoma zadovoljan. Docarala je taj Egipat kako valja, borba je solidno unapredjena, ti RPG elementi su se lepo uklopili i dobili smo posle duzeg vremena solidnu igru. Koliko je ona Assassins Crees igra to opet zavisi od svakog od nas. Kao npr. sto meni Black Flag nije AC igra, Origins jeste. Nije kao drugi deo ali jeste.

I na kraju dolazimo do Odiseje na koju ja misljm da Ubi gleda kao TEST igru. Zasto? Pa zbog tih svih novina sto ubacuju. Kao sto su: 2 lika i razlicite price, romanse, mnogo dublju RPG elementi, izbori tokom dijaloga, ako je tacno posledice tokom igre i uticaj na sam kraj.
Znaci koliko god delovala da je Origin kopija samo u predhodnoj recenici imas minimum 6 stvari koje potpuno menjanju igru.

Ne znam da li se meni obracas, ali ako je tako - ono sto sam ja pomenuo je da Ubisoft u skoro svim njihovim igrama reciklira, a ovde se posebno to vidi gde cak ni animacije za ubistva iz Origins-a nisu promenili, nije ovde nista revolucionarno naspram prethodnih delova osim toga sto su uveli da imas opcije da odaberes odgovore koji mogu i ne moraju da vode do promene toka u prici. Drugacije je doba u igri i to sam vec pomenuo da meni odgovara jer volim Grcku i Spartu i napisao sam da ljudima koji su tu od prvog dana, ne odgovara i da po njima nema veze sa Asassin igrama i pricom osim logoa. I nemas dve razlicite price, imas samo opciju da odaberes muskog ili zenskog lika, prica i sve ostalo je isto za oboje, to je sam developer rekao. Poenta je bila da su kao kompanija nekad lenji i da ce radija da izstancuju 3 igre u 3 godine sa malim izmenama nego da pauziraju godinu - dve i stvarno naprave promenu kao sa tim Origins-om koji hvalis. Nigde ja nisam napljivao zasebno odredjenu AC igru vec sam izneo cinjenicu o samoj kompaniji i njihovim potezima i kako to nije prvi put da rade jer je decko iznad pomenuo kako je razocaran jer mu deluje da su samo prekopirali Origins.

Prelepo izgleda igra ne kapiram sta je proboem ako vizuelno lici na Origins?

Origins je jedan od vecih i lepsih svetova na ovoj generaciji konzola, tako da i neka podseca nemam problem sa tim. Ne treba ocekivati od one i ps4 da poguraju igru koje ce izgledati nesto znatno bolje od originsa sa tolikom mapom.

3 Likes

Nije bilo direktno upuceno tebi vec uopsteno na vise foruma i isto tako ne samo o ovoj igri vec o svim. Znaci ni za jednu nisam nadao da je neko nesto pozitivno napisao.

Svi osgovori su kao da su te igre vec mesecima dostupne i da se uveliko ograju. Ja mislim da se se tice tih komentar kao npr. tvog da je sve iskopirano iz Originsa (koji btw. kazes da nisi igrao) pustis i sacekas da igra izadje i onda da komentarises.

Moze naravno da se iznese komentar tipa ima velike slicnosti sa Originsom i to je to ali dok se ne proba prosto nije moguce utvrditi to sto ti i jos brdo ljudi prica.

Gledajuci klipove po koje kakvim sajtovima i citajuci tudje recenzije u ovom vremenu je bacanje vremena. Odigraj sam i jedinu i drugu i onda iznesi utiske. Pusti me tih prica kao ljudi koji su tu od prvog dana, svako od nas ima svoj ukus.

1 Like

Svaka im cast na mapi, ovo ce izgleda biti najveca mapa u serijalu. Mozda je ipak Black Flag malo veci ali opet videcemo kad izadje.