Assassin's Creed Mirage: Gameplay Trailer

Nema šanse da igram te 100h+ duge igre na silu samo zbog grafike, ako mi se ne svidi dovoljno ostane da večno čami na hardu kao Valhala, iako u suštini nije loša igra, za razliku od Odiseje, samo preduga.

1 Like

Kad smo kod Odiseje, baš je pripalim opet pre koju nedelju, sedi Kasandra u nekom žbunju pored tristotog vojnog kampa, čeka moj povratak. Mrdnem je malo, entuzijazam nula. Uzdahnem i ugasim igru.

Za razliku od Originsa gde su mi priča, glavni lik i ambijent držali pažnju, Odiseja je generalno meh. Žali bože onolikog truda.

Život je kratak, ima boljih igara na gamepassu koje me još čekaju.

3 Likes

Meni se bas ambijent u grckoj dopao, kao neki virtuelni turizam. Volim tu mediteransku atmosferu, osecam kako mi se sintetizuje vitamin D preko ekrana.

Nisam siguran koliko si uopste stekao osecaj razmere Odiseje, mozes da se otisnes posle na milion ostrva, ne znam koliko hiljada virtuelnih kilometara ima toga, nakon osnovne igre jos par DLCjeva, jedna od najvecih igara svih vremena po povrsini, nacickana questovima i kampovima. Stvarno zasluzuje taj naziv.

1 Like

Zato sam i ugasio! :rofl: Hiljade kilometara ničeg. Nadam se da Valhalla, ako ikad dospe na gp, barem ima bolju priču.

Generalno čini mi se da AssCreedu treba novo osveženje formule. Npr upola manji svetovi al duplo više smislenog sadržaja.

4 Likes

Bolja Valhala definitivno, ali predugačka.

1 Like

Imaju odličan svet ako ništa drugo evo igram ragnarok i brutalan je svet. Ono što jeste ti je da sve je jedno te isto što se tiče mini misija i skrivenih stvarčica ali sam svet je po meni fenomenalno odrađen.

3 Likes

Isto i meni. Origins me drzao. Grcka nikako.
Ali da, fali neka promena. Suvise mnogo praznog prostora i hoda u prazno. Premalo sadrzaja.

1 Like

isto ko zelda :joy:

Jbg, nisam to cudo nikada video