Ubisoft u fazonu, imamo Origins, arapski svet. Odradimo par novih modela, neki remodel zgrada, na brzaka napišemo neku priču koja je veza sa pričom iz 2007. Mehaniku imamo, aj možda ubacimo još neki potez da ne bude eto ništa nismo uradili i evo vama igre a vi nama 69,99$.
Samim tim da su se vratili korenima i igri od desetak sati, vise se radujem nego jos jednoj open world smorcini.
Ma kako god brate, ponovo se radi reciklaža nečeg starog. Kad malo bolje razmislim, posle svih ovih godina, ne vidim da bi AC išta novo mogao da nam pruži. Nešto što će biti predstavljati radikalnu promenu u odnosu na sve prethodne delove. Kapiram da ću da je odigram u nekom trenutku kada bude bila deo neke pretplate.
Da, ali kada bi onda ta igra od 10h kostala proporionalno. A ne sada cu da platim 10h igru 70$ kao da je 120h
p uzmes hedan mesec onaj ubisoft+ kako se vec zove, predjes i cao
Pa tako nekako. Ovako dati 70$ za 10-15h igricu je sramno. Jeftiniji je kokain.
Pa deluje solidno, pogotovo raduje to sto nije RPG igra i sto ima malo linearniji pristup ali opet nekako ostavlja utisak vec vidjenog, kao remaster keca sa primesama Originsa, ali fino je videti da se vracaju korenima serijala.
Nemam problem da dam 70$ za igru od 15-ak sati, barem znam da ću je završiti za razliku od poslednjih par AC.
Ja sam za sad samo pokupovao sve, a da li ću i odigrati neki vrijeme će pokazati.
Isti slučaj, samo ja znam da ih neću odigrati
Ja nisam nijedan odigrao jos od unity pa posle njega origins(onaj prvi moderniji, kad su kopirali witcher).
Zao mi, svidja mi se svet i u onom u grckoj i ovaj valhalla, al brate ja igram 4h nisam nista uradio.
Treba ti za igru 150h, a nije witcher/zelda/elder ring kvalitet.
Bolji su stari AC, open world ali mnogo manji svet fokusiran na pricu.
Mada mi se setting ovog dela ne svidja, gde je to radnja? Najbolji AC su u evropi, jer je i kultura najbogatija ovde.
Bagdad.
Ne volim.
U to vreme CENTAR sveta.
ne znam dal je sama struktura igre drugacija, al ovo sto je u trejleru je sve, al bas sve, vec vidjeno.
Iako igleda fino na momente sam i ja imao vise utisak da gledam remaster nego novu igru.
Ako se dobro secam njihove roadmape, ovo je nekakav low budget arkadni naslov, nije “pravi” assasins creed.
Sta mogu novo? Sve. To je video igra, mozemo da pustimo masti na volju. Ulazis u animus i ozivljavas secanja ubica iz bilo kog vremenskog perioda, mogucnosti su bukvalno neogranicene.
To sto su nekreativni, sto su igre krajnje genericke i isti koncept se 100x reciklira, mi smo krivi sto pristajemo na to, jer su lepa okruzenja, gameplay je neopterecujuci, prica moze da prodje, grafika je dobra…
Ako se setite prvog Assasins Creeda, bila je bas revolucionarna grafika na pocetku te generacije konzola, kad smo gledali najave kako se probija kroz nevidjenu gustinu ljudi, gura se da prodje, to je tada bilo cudno nevidjeno.
Gde je snaga novih konzola, niko nema pojma. Mogu da naprave ludnicu od grafike, igrali bi cak i ovako izandjali koncept sa jurenjem ikonica na mapi.
Ovo bi trebalo da je AC fokusiran na priču, a ne open world dosada kao prethodni.
sramota me da priznam al taj sam – da je grafika boli glava, igrao bih cak i da je dosadni open-world
Tako sam Forbidden West presao, sve na silu, najvise zbog grafike.