Assassin's Creed: Liberation HD

Potvrdjeno je da dolazi HD izdanje za xbox 360, ps3 i PC. Grafiku ce unaprijediti sto se tice tekstura, osvjetljenja, detalji okoline, facijalne animacije, AIM, itd… Igra ce izaci tokom 2014-e u digitalnom izdanju.

https://youtu.be/AZYSetCHyCo

Toliko od “exluzive” za PsVitu…
ACIV je sve što me zanima na tom polju :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Sto se tice AC fransize nista me vise ne iznenadjuje, ocekujem je za 3 godine kako stoji na cosku i nudi se za 10e, ako mogu to slikovito da prikazem

Kupiš 2kg krompire i AC gratis :smiley:
Šalim se. Ali tempo kojim izlaze nastavci je toliko rapidan da mi je više muka gledati a ne igrati igru :frowning: Nakon AC2 sve ide “nizvodno”.

E to je bolja usporedba, AC se pretvara u Zdravka Colica :smiley:

Muzička podloga AC-a bi trebala biti Čolićeva pjesma: “Ostao si uvijek isti” :smiley: haha

Jbt ja puko 40 funti kad je igra izasla, dva puta pokusavao da predjem i odustao na pola igre. Za jedan heandheld naslov, igra i nije tako losa, ali za prave konzole, ovo ce biti meh.

Iskreno, kad sam na prvi pogled video vest hteo sam isto da napisem, nesto sto najvise mrzim u gejmingu to su ekskluzive koje prestanu da budu ekskluzive posle nekog vremena. Nije problem kad npr izbacd prvo za neku konzolu, ali najave da ce posle godinu dana biti portovana ili tako nesto, ali kad ovo urade jednostavno se osecas prevareno i iznevereno.
E sad, ovo pretezno vazi za vece konzole, sto se handheld trzista tice nije PS Vita jedina sa koje se portuje.:slight_smile:

Sent from my Asus Padfone using Tapatalk 2