Assassin's Creed IV Black Flag - NEW GAMEPLAY

https://youtu.be/Ii2Wi6Xnk6g

Igra izgleda prelijepo. Lov na veliku ajkulu, iskakanje delfina iz vode, istraživanje dubina, sam otok me oduševio. Vidi se da su ubacili mnogo novih ideja. Što mene vraća na “Revelations”, da ga već jednom i završim… Can’t wait :slight_smile:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Nisam nesto u toku sa svim ovim Xbox One tripom…hoce biti ovaj naslov dostupan I za Xbox 360?

Sent from Galaxy S4 using Tapatalk 2

Da, bice za sve platforme, kako aktuelne tako i predstojece

Izgleda fenomenalno ali to je, koliko sam upucen, gameplay sa PS 4 prototipa. Koliko znam, jos nisu pustili gameplay za current gen konzole. Ukoliko bude tehnicki ocajna (los frejmrejt, iscrtavanje ljudi itd.), kao sto je bio AC 3, kod mene nece imati sta da trazi.

Slažem se. Mislio sam na Next-Gen verziju, ovu prikazanu. Ni sam nisam optimističan što se tiče current-gen verzije :slight_smile:

Zasto da ne!?pogledajte kako je Tomb Raider odradjen za aktuelne konzole…nije mi grafika na prvom mestu,ako je gameplay dobar nema razloga za brigu!

Daleko od toga da mi je grafika na prvom mestu, cak mi nije uopste ni bitna. Ali tehnicki deo igre mi je itekako bitan. AC3 je bio totalna propast po pitanju frejmrejta, iscrtavanja ljudi i zgrada itd. Uopste, ceo Anvil endzin, na kom je zasnovan AC 3 i na kom ce biti zasnovan AC Black Flag, uopste ne valja. Navodno, taj endzin je bio napravaljen za konzole, kako bi sve radilo kako treba. U praksi, dobili smo tehnicku katastrofu koja se zove AC3. Zbog svega navedenog, nemam bas neka velika ocekivanja za ovu igru, kada je current gen verzija u pitanju. Sto se TR-a tice, igra je remek delo i sigurno spada u kandidate za GOTY (licno, meni spada u top 3 igre koje sam imao prilike da igram na ovoj generaciji konzola) ali nju je radio Crystal Dynamics a ne Ubisoft.

Razmisli, da ne naprave neku “drastičniju” razliku između verzija, to će korisniku biti jedan razlog manje da se opredjeli za jednu od konzola nove generacije… Iako, bilo bi lijepo to što kažeš :slight_smile:

Pa u pravu si nema sta mora da bude napucanije!:)ali ponavljam da mi presudu u igranju ovog naslova nece uticati grafika,vec gameplay!:wink: