Assassin's Creed IV Black Flag ne vidi dlc

Može mala pomoć?
Imam Xbox 360 konzolu i ubacio sam Assassin’s Creed IV Black Flag i sa njim onaj DLC Freedom Cry.
igra mi radi dobro,ali ovaj DLC? Nema ga nigde u glavnom meniju.
Ubacio sam ga u Content folder kao i sve DLC-eve koje sam do sada ubacivao,ali piše mi u meniju igre da “ostanem ovde za još pirates igra” na mestu gde treba da bude DLC “Freedom Cry”
Da li je to možda XBLA igra? Kada sam skinuo DLC dobio sam onaj folder “555308C2->00000002->12C1D4A8F…”
Molim za pomoć ko je igrao ovu igru,neka mi objasni kako da startujem DLC Freedom Cry.

Da li si aktivirao poslednji title update?

Nije mi izbacio TU kada sam pustio automatski da nadje.

Upucaj mu rucno u zavisnosti od odgovarajuceg Media ID-a tvoje igre. Baguju im serveri.

Moj ID igre je “555308C2” ovde nema taj MediaID. Mogu da skinem Update 4 i da ga ubacim u moj MediaID? Nisam dugo to radio pa te zato pitam. Zaboravio sam.
Evo slike: Tu bi trebalo da stoji Freedom Cry, zar ne?

Gledas pogresnu stvar. To sto ti navodis je Title ID, i on je SAMO JEDAN za sve verzije igara. ono sto treba da trazis je MEDIA ID. To ti sve pise u onoj liniji u dnu ekrana kada pritisnes Guide dugme dok si u igri.

Probaću sutra da ubacim taj TU. Ne razumem šta ti je i koje je Guide dugme. Izgleda da sam ja TU ubacivao samo automatski kada sam pronadje.
Da li si ti uspeo sa tim Update-om? Plašim se da će i dalje biti bez Freedom Cry DLC-a :dada:

Brate, to ti je srednje dugme, ono srebrno. Pritisni ga dok si u igri, i ispisace ti sve informacije o igri, Title ID, Media ID i jos po nesto. Tebi treba Media ID, prepises ga na papir, skines rucno na kompu i ubacis preko USB-a na odgovarajuce mesto, aktiviras i sve ce da radi. baguju im serveri i zato nece da ga pronadje sam. Slicna je stvar sa GTA 5, ima 25 apdejta, a ne pronadje nijedan kada trazis preko konzole.

Guide ti je dugme na koje palis kontroler.

Sent from my Sensation XL

E sad si me zbunio! Ako je Stand-alone kako da je ubacim na Xbox 360? Ako imaš neki link od igre pošalji u privatne poruke!?

Pa normalno da ti nece radi kada **Freedom Cry **[COLOR=#333333]nije DLC, [/COLOR][COLOR=#333333]Freedom Cry ti je [B]Stand-alone[/B][/COLOR][COLOR=#333333], igra za sebe :beer: .[/COLOR]

WRONG. To je tacno samo za PS4, PS3 i PC verziju igre.

Obrati paznju sta ti je lynx napisao i uradi tako, mozda ce ti izgledati tesko na prvi pogled ali kada budes krenuo da radis to prebacivanje nista teze od ubacivanja nekog crack-a za neku novu igru.

Sent from my Sensation XL

Savjet uz preporuke gore navedenih kolega :
Upotrjiebi Content Manager zadnju verziju . Tamo ces cak vidjeti i Media Id + sam ce ti postaviti putanju zakopiranje DLc-a na pravo mjesto.
Ako nema media id za tvoju verziju Creeda trazi dalje dok ne pronadjes neku od ponudjenih .Naravno sve uz pretpostavku da imas FTP konekciju racunala + tvoj Box 360 .

Poz

Drugari,
Uspeo sam! Ubacio sam ručno TU kako ste mi objasnili i pojavio se DLC Freedom Cry.
Hvala vam puno! Mogu moderatori da označe temu kao rešenu. Pozdrav!