Već ima tema za AC Liberation i to si je ti otvorio. Sad sam ja mergeovao sledeći put pazi.
Perfect :rock:
Izgleda bolje nego trojka na kutiji…tuzno
Draw distance jeste bolji, ali pogledaj malo bolje te slicice i reci mi koliko NPC-ova vidis.
Upravo tako.
Ma daj me nemoj jbt pa di mozes ovo usporedit s boxom pa na boxu izgleda bar duplo bolje neg na ovim slikama bar kod mene boje,resa,texture…
Edit da ovo zadnje si doro rekao sam tri covca oko broda ma ono :lol:
Salis se jel da?
Sent from my iPhone 4s
Dobro mozda malo preterujem…ali mora se priznati da je sa tehnicke strane trojka podbacila.
FPS konstantno pada, NPC-evi se nespawnuju na vreme pa iskoce ti ispred nosa, isto se moze reci za teksture na zgradama…
Nemoj me shvatiti pogresno, obozavam AC serijal i ova igra mi se sve vise i vise dopada, ali to neznaci da cu ignorisati ocigledne nedostatke.
A da ti bagovi mozda nisu zbog verzije igre koju igras ?
Sigurno da ce po izlasku igre izbaciti neki patch i popraviti te neke sitnice.
Igram jednu jedinu COMPLEX verziju koja je izasla i imam TU 2 ubacen.
Nezalim se, u pocetku su mi smetale ove stvari ali sve vise i vise se navikavam i koncentrisem na pricu.
@jezd0-nema druge, moraces da zamjenis Xbox za Vitu
Da znas da hocu pre neki dan sam nasao lika u bg-u sa kojim cu se menjati.Cim budem isao u bg nosim mu xbox i uzimam vitu.
I sta bi igrao na viti?eno ga moj stoji nepipnut po nekim fijokama i realno ona je trenutno bacanje para…
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
igro bi psp igre i vita demoe a novi cod bi kupio makar zadnje pare dao
igro bi psp igre i vita demoe
zvuci kao deal decenije
sto se tice AC3, rezolucija na VITI ije 2-3x niza i ima drasticno manje detalja, ne znam zbog cega sa tako jakim hardverom igre izgledaju neuporedivo losije od onih za mobilne platforme… retina ekrani su nas malo razmazili, kada sam video uncharted na viti, zgrozio sam se koliko je niska rezolucija.
Ne znam, meni psp odgovara i odgovarao mi je. Vitu necu da uzimam jos uvek jer nema sta da mi ponudi, psp je bio konzola za kupce, vita mi izgleda kao konzola za sony, ne bih da prevodim sta sam hteo da kazem, ali realno psp je imao sve sto su ljudi trazili od njega i vise.
Nije ovo tema za to, ali samo hocu da kazem da im je izbor igara slab plus sto ne izgledaju nista posebno… A ako ja ovo govorim kao fan onda ne znam sta cekaju iz sonyja…