Assassin's Creed (film)

Evo mislim da napokon imamo neke detalje u vezi radnje i likova , inace film bi trebao da se pojavi za odprilike tacno godinu dana.

Evo sta je bitno ;

The Assassin’s Creed movie is rumored to star Michael Fassbender as two characters: Michael Lynch, a present day death-row inmate who is drawn into the Templar-Assassin war, and in the past segment, he will play as Aguilar de Agarorobo, an Assassin during the Spanish Inquisition. In the present, Michael will be helped by Lara, whose actress also plays a character in the past segments. The main villain is said to be Tomas de Torquemada, someone who Ezio met in AC2: Discovery.

http://www.filmdivider.com/4637/everything-we-know-about-michael-fassbenders-two-roles-in-assassins-creed/

Zvuci zanimljivo i obecavajuce zasad ; )

Michael Fassbender FTW
Mada za njega se znalo od starta ajde valjda ce biti cool film iskreno se nadam :slight_smile:

Izgleda da je premijera 7. avgusta 2015.
Nadam se da će biti extra film, jer baš mnogo očekujem u ovom slučaju.
Samo malo nisam u toku, nemam pojma ko su ovi likovi, jer dosad nije u igri obrađivana Španska inkvizicija.
Očekivao sam da će biti Desmond Miles i Altair, pa da će film biti baziran na igrama.

Likovi su novi (s obzirom da spanska inkvizija nije bila obradjivana kao tematika u serijalu) osim glavni antagonista Tomas de Torquemada koji se pojavljuje u Nintendo DS i iOS igri AC2 : Discovery.

Mislim da je mnogo bolja varijanta sto su odabrali novo razdoblje, pricu i likove za film umesto da su samo jedan nastavak igre i vec postojecu pricu pretvorili u formu filma.
Takodje s obzirom da se radnja odvija u 15-om veku i da ima nekih dodirnih tacaka sa igrom AC 2 : Disvovery (izmedju ostalog i glavnog antagonistu) mozda bi i Ezio mogao da se pojavi u filmu , mislim da bi bilo zanimljivo videti ga.

Inace ja se zaista nadam da ce se prica filma nadovezati na price igara , odnosno da ce se radnja filma odvijati u istom univerzumu kao i igre i da ce radnja filma biti deo AC canona i da ce se Agilarova prica tretirati isto kao i Altairova, Eciova, Konorova, Avelinina , Edvardova ili Adevaleova.

Verujem da ce biti extra film :slight_smile:

Film na osnovu popularne video igre? Gde to moze da omane. :smiley:

Nikada ne reci nikad, ajde da vidimo sta ce biti plus Fassbender je tu vec je to plus veliki po meni :slight_smile:

Vec svi znam da ce biti teski fiasko! Ali ajde pogledacemo i to cudo :smiley: