Pojavila je se slika na redditu, a kazu i da ocekujemo dosta vesti na E3
Assassin’s creed medju igrama je isto sto i fast and furious medju filmovima…nikad kraja
A ne znas koji gluplji od kog. Bas kao f&f 
Eh, kad se samo setim jurenja platina i 100% progresa što je i više od platine po nekoliko puta na ps3. Po meni serijal je blueprint gde NE treba da ode franšiza. Ajd 3 sam i mogao da sažvaćem jer mi bila zanimljiva tematika i priča, onda odlični black flag ali posle toga samo downhill. Syndicate bukvalno drug mi dao nosioca, nisam imao živaca više od 5h da igram i to u periodu od nekoliko sedmica.
Navodno ce se zvati Assassin’s Creed:Origins i bice prequel celog serijal.
Mozda ispadne dobro, ko ce ga znati.
New details have emerged regarding the next entry in the Assassin’s Creed series, which will reportedly be called Assassin’s Creed: Origins.
That name was first reported by WWG and has since been corroborated by Eurogamer. The latter’s sources also indicate the game is a prequel that will launch for PS4, Xbox One, and PC later this year.
Naravno da ce biti prequel kada se radnja odvija u vreme pete dinastije, sto je popripican broj godina pre vremena iz prvog dela
A da ne govorim o koliko pre zadnja dva dela 
Reboot serijala. Taman će mi unuci igrat AC17 
Assassin’s Creed je neiscrpna tematika , takodje to je jedan od onih serijala koji imaju kapacitet da traju decenijama kao sto su recimo Zvezdane staze, Zvezdani ratovi, razni stripovi poput Zagora, Martina Misterije , Mister Noa, Dilana Doga, Teksa Vilera koji su obelezili zivot mnostvu generacija.\
Tako da ja zaista ne vidim razlog da se ovaj serijal batali, daleko od toga, ja se nadam da ce biti jos mnogo mnogo nastavaka (sto igara, sto stripova, knjiga, sto filmova i serija) i da ce serijal biti jos bolji i jos popularniji.
give this man a cookie ![]()
Upravo to,dok god ima istorije imace i Assassin’s Creed nastavaka
Da zato sam i poredio AC serijal sa recimo Star Trekom , jer istorija je isto neiscrpan izvor inspiracije kao i istrazivaje svemira.
Slazem se, ali dosadi gameplay…isti od prvog pa do poslednjeg dela
Kad im ponestane istorije i prošlosti putovaće i u budućnost i ubijaće npr. nekoga u budućnosti da bi sprečili propast Zemlje, ili tako nešto…
Ali meni konkretno ne smeta da na svake dve godine izađe jedan AC, svake godine je previše, ali na svake dve godine je baš taman, isto i za NFS važi, a to bi trebalo da krene i COD da primenjuje.
i Battlefield , a i vecina igara,jer svake godine dosadi narodu,da je npr Assassin’s Creed gurao svake druge godine sad bi tek izlalio Black Flag
Scorpio faraon edition