Assassin's Creed 3 Screenshots

Evo jos par screenshots-ica.

Malo su mutne slike, tj loseg kvaliteta, ali to nije ni vazno, vazno je da ce igra biti odlicna. Ubisoft nas nije do sad izneverio, pa cisto sumnjam da ce sada poceti. Ipak, hvala ti sto si postavio.

Cini mi se da je ovaj poslednji set pre concept art nego screenshots.

Nisam bas siguran u ovo pre svega zbog Brotherhood-a koji je klasicna otimacina para za dlc koji se prodaje po ceni od 60$ a ni Revalations nije daleko od toga.

Meni licno je prica celog AC serijala sve gluplja i nebuloznija kako delovi odmicu a u ovaj deo polazem iskreno najmanje nade na osnovu do sada poznadih informacija…no dobro videcemo

Pa, ja sam igrao samo Assassin’s Creed I i II. Brotherhood i Revelations tek treba da odigram, a iz onoga sto sam video na YouTube-u, ne izgleda mi bas toliko glupo i nebulozno kao sto kazes, jeste nije kao prva dva dela (narocito drugi), ali sta ja znam. Vise cu moci reci tek kad budem igrao, ovako ne mogu, ali ipak, mozda si u pravu.

Ono sto nam Ubi radi jeste da samo prepakuje okruzenje i to je to… Od AC2 pa evo do ove sve je to isto, jedino grad promene a sto se price tice tu ga u svakom narednom nastavku zakomplikuju sto je moguce vise… Voleo bih kad bi promenuli nacin izvodjenja, skakanja i svega ostalog, previse mi je ‘drven’ glavni lik a upravljanje neprecizno.

Pa ne može svake godine da se izbacuje nova igra a da istovremeno bude svježa i inovativna. Ovima se posrećilo sa AC i sad muzu kravu ko nenormalni, ali krava mora da crkne kad tad a onda će da muzu…

Ovo što oni rade sa prepakivanjem može da se završi za mjesec-dva, ne moraju da čekaju godinu dana da je izdaju, ali sačekaju malo duže da se isprodaje koliko može pa ajd’ Jovo nanovo…

Pogledajte recimo Rockstar koliko vremena provede razvijajući jednu igru, ali zato je svaki naslov pomjeranje granica (i dupeta).

Vise cenim Rockstar-a i to sto radi nego ovi sto stancaju svake godine jedne te iste igre. Od Rockstar-a stvarno samo vrhunske igre dobijamo.

Pa ne znam. Jeste da su igre dosta slicne, ali ne mozete da ne priznate ogromnu razliku u gejmpleju izmedju AC dvojke i AC brotherhooda, pocevsi od tornjeva koje treba srusiti, preko trazenja raznog drevnog armora, do implementacije samog assassin brotherhooda i njihovog uticaja u pomaganju u igri.

Druga stvar je, u sta cvrsto smatram i verujem, je da ce AC 3 kao sasvim nova igra, pomeriti granice, barem sto se tice ovog zanra. Jer ja se iskreno nadam da su trojku spremali od kraja AC dvojke, sto uopste nije mali period(naravno neuporedivo sa Rockstarom).
Takodje ce biti zanimljivo videti implementaciju pusaka u ovoj igrici, kao i lova.
Jer koliko razumem, ovaj novi ubica ce biti indijanac, pa ce morati da lovi da bi preziveo. Nadam se da ce promeniti veliku gresku koja me je nervirala u prethodnim delovima, i da ce sada novi karakter moci da se penje po drvecu, sto bi zaista bilo izuzetno, s obzirom da ce mapa verovatno biti sumovita.
A puske kao puske, vise nece biti neki Mikelandjelovi izumi, vec Vincesterke(koliko vidim iz Screenshotova) Mada cisto sumnjam, s obzirom da je period igrice onaj kada SAD nisu postojale i kada su bili kolonija Britaniji(Crveni mundiri i Britanske zastave na Screenshotovima).

Sve u svemu, mislim da ce ovo biti najbolji deo Assassin’s Creeda do sada.

A sto se tice vas kojima smeta slicnost, zasto se ne zalite na ogavni Call Of Duty i ostale FPS-ove koje prodaju po ceni od 50 evra, ne menjajuci apsolutno nista, do vise sprava za ubijanje u Multi plejeru.

Assassin’s Creed III is heading to become the most pre-ordered game in Ubisoft’s history!

Moze da prica ko sta hoce ali ljudi rade svoj posao i zaradjuju ogromne pare. Mi koji mrzimo Amere i njihovu nazovimo istoriju smo saka jada naspram ovih koji ce da plate ovu igru. I sad razmislite da li je njima stalo do naseg misljenja ili miliona $ koje ce obrnuti. Naravno nama ostaje da kukamo :slight_smile:

Pa sa razlogom su odabrali taj vremenski period. Na kutiji u pozadini americka zastava, protagonista ubija zle crvene mundire. Meni malo deluje glupo ne iz neke nesimpatije prema Amerima vec jednostavno deluje tako ali treba dati igri sansu. :slight_smile:

Negde sam procitao, mozda ovde na forumu, da su radili na igri citave 3 i po godine, sto definitivno nije malo. Ja licno mislim da je razlog sto su Brotherhood i Revelations toliko slicni dvojci jeste to da su jednostavno hteli da popune vreme do izlaska trojke, jer 3 godine ipak nije malo da ne izbace nijednu igru. Mislim, zasto i ne bi, kad su videli koliko su se svi nalozili na dvojku (poput mene), zasto nebi napravili jos igara na tu temu i zaradili jos vise, i onda izbacili trojku i tako sve iznova do cetvorke (ako je bude bilo).

verujem da bi impact bio mnogo veci da nisu izbacili revelations i brotherhood. ovako vec ljudima pocinje polako da dosadjuje. ja sam jedan od njih.

Upravo tako, svaki sledeci koji izadje mi je sve manje interesantan sto ne mogu reci za GTA serijal koji hvala bogu ne izlazi godisnje.

Prvi deo me je odusevio, drugi ajde kao dobar je…oba zavrsio…treci smoooor…a za dalje ni ne nabavljam…dosadni su vise…

Meni licno, to je vrlo interesantan period za igricu, pre svega sto me podseca na stripove koje sam citao, i idalje citam, doduse redje.

Kapetan Mark, Blek stena, koji se bas bave tim periodom, zatim Zagor, cija se radnja odvija dosta kasnije, ali ima te slicnosti s obzirom da je protagonista miks indijanca i belog coveka.

Naravno koliko je taj period americke istorije bio sjajan(pre svega zbog borbe za slobodu), toliko je ovaj moderan deo u potpunosti ogavan.

Sto se tice Brotherhooda i Revelationsa, ja sam ih posmatrao kao pomalo duze DLC-ove.
A zasto niko ne pominje multiplejer?

Koji mp…pa ono je ziva glupost koju su stavili jer je sada fora da svaka igra ima mp da bi mogli da izbace poluproizvod (Brotherhood) i opravdaju to sa time da sada igra ima mp…

da ne otvaram novu temu evo leekovani ingame ss-i,takodje bio je cini mi se gameplay na PAX-u.

Nisam video ovde slike jer mi neprikazuje. Obrisao sam svoju temu.

Nisi jedini, niti ja ne vidim te slike od @Intruder-a. Tako da sam vratio onu tvoju obrisanu temu u zivot.