Assassin's Creed 3 problem sa zamrzavanjem

Danas sam narezao AC3(sa odgovarajućim rezačem) ali kada krenem singleplayer odmah na početku tunela(poslije ulaska u pećinu) konzola mi zamrzne i moram gasiti na dugme.U trenutku zamrzavanja pojavi se neki prozorčić na sredini ekrana ali ne ucita ga do kraja.Imam najnoviji fleš(lt+ 3.0 valjda),pokušao sam ponovo instalirati i odradio sam onlajn TU ali opet isto.Da li se ikome dešavalo i šta predlažete?
PS:Sve zeleno u abgx

Vjerovatno je los rez, cjenim da prozorcic koji izlazi je da te upozori da je dosk prljav i da ga obrises krpom. Pokusaj opet da narezes istu igru.

PS. Ovo nije dio foruma gdje se postavljaju pitanja u vezi rezanja diskova, obrati sledeci put paznju :slight_smile:

na kom disku si rezao, koji rezac, koja metoda, verovatno lose narezan disk kako ti iKaran kaze, nema sta drugo, jer to sto izbaci je ona poruka da je prljav disk i slicno…

Verbatim,cross ihas.Prije nisam imao nijedan loše narezan,a poruka mi je više kao neka in-game,neki uplay stil prozora.Ma mislio sam skidati drugu verziju,al reko ako ima nešto da ne trošim još 1 disk.

e ako je uplay ili tako nesto onda je do ripa verovatno i ne gine ti 1 disk… no gledaj to sa vedrije strane sta da si uzeo original pa ne valja :smiley: 1 verbatim ne kosta 50 evra

1. probaj da updateujes igru, tj TITLE UPDATE
  2. ako to ne pomogne rezi novu
  3. ne bi bilo lose da slikas to sto ti izbaci pa da vidimo

Rekoh onlajn TU uradio.Ajd sutra ću čisto da vidite da se ne 'andrim sad.Ništa valja se isprsit pa verbatim od 2.5KM trošit :smiley:

prevideo sam :slight_smile:

rezes opet, i pogasis apsolutno sve sto mozes da pogasis od programa dok rezes

takodje ako mozes da izaberes 2.4x kao brzinu onda rezi na 2.4x i OPC OFF, a svakako skini drugi rip igre

Ma ja sve po tutu.

pa da ali ti kazem da rezes na 2.4x ako moze na cross flesovanom drajvu da se izabere ta brzina. Ja sam napisao tutorijal :wink: znam sta ti pricam…

A ti si ovde sa moje strane, BiH. Koji grad?

Ma to i mislim 2.4x.Grad manje-više,Brod.

evo ovo je kad pokušam load game,inače se desi na prvih par koraka tunela.

Ukoliko si instalirao na HDD - disk je OK. Ako samo AC3 steka onda nije do HDD-a.

Uradi ovako :

Udji na HDD, pa u Games i izbrisi kompletan AC3 (i game file, save, TU, sve)
Kad to odradis ocisti Cache memoriju (Y na HDD pa imas Clean cache memory opciju - slobodno odradi)
Nakon toga instaliraj na HDD kompletnu igru. Pokreni je i vidi da li ce stekati. Kad vidis da li je sve kako treba instaliraj TU - s Live-a ili s XBUC svejedno

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

ako ti instalacija puca od 47-53% onda ti disk nije dobar to su granice u procentima gde od prilike pucaju lse narezani diskovi… ali kod tebe nesto drugo koci, bice ovo sto Nemesis rece…

Momak je napisao da je “ponovo instalirao” tako da je disk dobar. Vjerovatno se nagilalo cache-a, ako nije cistio. Ne daj Boze da je do HDD-a… Prvo sam posumljao na TU ali ako je odradjeno s Live-a onda bi sve trebalo biti OK

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

Javim poslije imam sad trening.

nije napisao sa novim diskom i novim ripom, jeste pre, sad vec pricamo o ponovo narezanom disku :slight_smile: pitanje je sta je sa novim ripom igre…

Nisam još narezao novi rip,sporo skida.
Evo sad sam uradio ono što Nemesis reče-obrisao,clear cache i ponovo instalirao i sad kada krene ulaziti iz dasha dobijem “game error-couldn’t start the game try redownloading” il nešto slično.Probao sam odma i hitmena i pokrene ga.

I novi rip si uspeo da instaliras na hdd? Probaj da instaliras neku drugu igru, koja ti nije na hardu, recimo Fifu ili Pes i vidi da li one stekaju. I da, koju verziju dashboard-a imas?

Mislio sam na stari-s njim sam probao.Dash nzm koji broj ali ne traži novi onlaj kad se priključim.