Iskreno, nisam igrao ni prvi deo :o Hteo sam, ali komp nije mogao da ga podrzi kako valja, pa nisam ni odradio 3 koraka… Sad kad sam dobio xbox planirao sam da nabavim, ali sam video da dvojka treba da izadje sad u novembru (17. novembar?), tako da cu sacekati A ako odloze, ili sam se zeznuo za ovaj datum, onda cu skinuti i prvi deo, cisto da se malo uhodam
Jedna od najboljih igara koje sam odigrao,odigrao sam AC1 na kompu lepo mi je podrzavao ali sam grafiku morao da spustam zbog fps-a,uvek sam imao problema sa tim,medjutim i AC2 sam nabavio za komp kada je izasao ali mi je seckao seckao samo tako,e onda sam pukao i mislim da je ona bila prekretnica da predjem na konzole (nzm sto sam cekao do tada verovatno kinta). E onda kada sam uzeo Xbox lepo sam odigrao AC2 sa odusevljenjem,svaka im cast kako su odradili gradove,nova oruzija,da se menja odela,tj svidja mi se sto su uneli RPG elemente u igru!Cekam Broderhood.
Princ ima duplo bolju pricu, bar prva trilogija na prosloj generaciji.
Ovde si malo preterao
Ja sam tek pre neki dan poceo da igram AC2, odusevljen sam… Dobar je bio i kec, ali ono ponavljanje misija i svega u svakom gradu ubija u pojam, u dvojci toga nema, bar za sada
Ne mogu ni ja da iščekam Brotherhood, nastavak Eziove priče, ubačen Multiplayer…
Čim izađe odmah naručujem, a za pre-order sam malo skeptičan, ne znam ni sam zašto…
kad izlazi broaterhood za xbox?
Imas google za takve stvari. :eek:
- novembra
taman dok flesujem xboxa xD