Assassin's Creed 1 i 2

Iskreno, nisam igrao ni prvi deo :o Hteo sam, ali komp nije mogao da ga podrzi kako valja, pa nisam ni odradio 3 koraka… Sad kad sam dobio xbox planirao sam da nabavim, ali sam video da dvojka treba da izadje sad u novembru (17. novembar?), tako da cu sacekati :smiley: A ako odloze, ili sam se zeznuo za ovaj datum, onda cu skinuti i prvi deo, cisto da se malo uhodam :smiley:

Jedna od najboljih igara koje sam odigrao,odigrao sam AC1 na kompu lepo mi je podrzavao ali sam grafiku morao da spustam zbog fps-a,uvek sam imao problema sa tim,medjutim i AC2 sam nabavio za komp kada je izasao ali mi je seckao seckao samo tako,e onda sam pukao i mislim da je ona bila prekretnica da predjem na konzole (nzm sto sam cekao do tada verovatno kinta). E onda kada sam uzeo Xbox lepo sam odigrao AC2 sa odusevljenjem,svaka im cast kako su odradili gradove,nova oruzija,da se menja odela,tj svidja mi se sto su uneli RPG elemente u igru!Cekam Broderhood. :smiley:

Princ ima duplo bolju pricu, bar prva trilogija na prosloj generaciji.

Ovde si malo preterao :slight_smile:

Ja sam tek pre neki dan poceo da igram AC2, odusevljen sam… Dobar je bio i kec, ali ono ponavljanje misija i svega u svakom gradu ubija u pojam, u dvojci toga nema, bar za sada :slight_smile:

Ne mogu ni ja da iščekam Brotherhood, nastavak Eziove priče, ubačen Multiplayer…
Čim izađe odmah naručujem, a za pre-order sam malo skeptičan, ne znam ni sam zašto…

kad izlazi broaterhood za xbox?

Imas google za takve stvari. :eek:

1. novembra

taman dok flesujem xboxa xD