Assassin's Creed 1 i 2

Posto vidim da niste imali ovakvu temu hteo bih da vas pitam kakvo imate iskustvo sa ovom igricom i da mi kazete da li ste igrali prave serijale Prince of Persia (ne podrazumeva se cetvorka zato jer nije pravi serijal price).

Moje misljenje o Assassin’s Creed-u jeste da je igrica neverovatno odradjena i da joj do sada po grafici nijedna igra nemoze suprostaviti.
Pa dobro nije najvaznija ni grafika, ako je gameplay los. Ali ovde je i gameplay odlican. Borba na ulicama, krovovima svakakvo bezanje od neprijatelja i naravno spasavanje civila od brutalnih vojnika.

Ko je igrao najvise su mu sto posto smetale zene sto dolaze da prose i stalno pricaju:

Give my some coin please…

Da ne spominjem ludake sto ti stalno remete misiju, tako sto te gurnu i ti odletis pravo na vojsku koja te posle juri ni krivog ni duznog.

Glavni lik ove price je Altair. Koji je predak naseg glavnog junaka koji se vraca u vreme da bi ispravio (jos vise pogorsao) stvari u danasnjem svetu. Masina koja ga prebacuje se zove Animus.Cilj je da ubije 9 main targeta koje njegov predak nije mogao sve da ubije.

I to je to za one koji ne znaju pricu. Ako zelite da znate sto se pojavljuje tolika sirotinja u gradovima i ludaci, bolje igru odigrajte vise puta. Ja sam je jedno 4 puta lepo odigrao.:slight_smile:

Deo kada ulazis u Animus i spremas se da ubijes krvolocno.

Iz price koja se misli da je moguca na kraju se sve okrece naopacke.:slight_smile:

Assasin’s rules:

[SIZE=“3”]1. Don’t kill innocents.
2. Don’t draw unnecessary attention to yourself.
3. Never compromise the brotherhood of assassins.[/SIZE]

I naravno reci Al Mualim (osnivaca zajednice Assassina) kao i samog tebe u igrici su:

**[SIZE=“3”]

I naravno novi main targeti i nova prica zasto ih treba ubiti.
“Nothing is true; everything is permitted” [/SIZE]**

Assassin’s Creed 2 novosti su opremanje u smislu oruzja. Vreme novo i gradovi drugaciji. Prevozno sredstvo ce biti i kocija.Leonardo da vinci ce ti biti pomagac u svemu.

Evo vam do sada najbolji klip po meni za AC2.

Prince Of Persia je mrtva puvara u poredjenju sa AC-om. Igrao sam sve delove od Sand of Time pa do ovog novog i svi su dobri ali nije to ni priblizno kao AC. Sta uopste pricam da PoP nije priblizna Ac-u, nijedna igra mu nije ni do kolena.

15/16 puta sam presao igru i dalje mi se igra… Toliko nisam igrao ni Maria a ne neku noviju igru. Sto se tice zena i prosjaka, samo sprint i drzis B da ih odgurne u stranu dok trci…

Takodje ako neko hoce skroz detaljnu pricu sa svim mogucim tajnama iz igre tuj sam :smiley: Prica je apsolutno genijalna i jedva cekam da vidim kakva ce sad zavera biti i sta ce se desiti sa Abstergo industrys-om.

On se ne vraca kroz vreme nego postoje geneticka secanja u Dezmondu koje Animus moze da cita… Dezmond ne kontrolise Altair-a vec samo “vidi” sta je on radio. Ubija 9 ljudi zato sto je u pocetku zeznuo jer nije postovao pravila creed-a i zbog toga mu je umro prijatelj a jos jedan je bio tesko ranjen,etc… Necu da prepricam sad sve…

Kao to ne znas osnove price ako si presao 4 pura :D:D:D

Al Mualim takodje nije osnivac Assassina… ali to ce se jos vise objasniti u drugom delu. Ako uspes da dekriptujes one znakove po zidovima nakon zavrsetka igre moze se i videti zasto :slight_smile:

Takodje kombat u igri je ne prevazidjen… koliko je jednostavan a koliko nacina za ubista ima… Counter, Dodge, Razna Oruzija, etc… Sam kad u drugom delu bude bilo jos tri puta toliko oruzija…

Mislis puta.:smiley:

Pa pazi nisi bas upravu.
Kako je rekao doctor Vidic “ubijanjem nekoliko ljudi se mogu spasiti zivota miliona ljudi”. On upravu si vidi, ali gleda i ispravlja greske svoga pretka koji je pogresio pre. Dobro sada da im ne pricam celu pricu da su oni imali 16 ljudi koji su kasnije gledali Dnk analize i njemu videli da je on pravi covek koga traze. I preko tih svih Dnk su gledali na koji mogu Memory block da ga nakace.:smiley:

Bice ljudima sasava prica ako im sve ispricam, a i nije cilj. Kupio sam za PC original i sve tamo pise koliko se ja secam. On je 16 covek na ispitivanju.

E vidis nisam presao 16 puta, ali sam dekriptovao Masonski znak kod onih vrata velikih. Piramide neke razne. To stvarno ne znam sta znaci. Ali sada gledam i ne jasno mi je sto su cak i u wikipediji napisali da je on osnivac.

Counter je najbolji.

Da te pitam jesi li upadao na onaj drugi kompijuter. Mene je mrzelo da citam ono sto je pisalo. Ako ti nije problem da mi ukratko prepricas?

Ne tacno. Pogledaj bilo gde na internetu… “Oni” I Dezmond samo posmatraju altaira kako bi otkrili gde se nalaze “Pieces Of Eden” i njih bas briga ko je koga ubio…

On je broj 17 jer broj 16 je ostavljao sve one poruke po zidovima i ako uradis sve sto treba i pristupis racunarima u sadasnjem vremenu mozes da vidis poruke gde komentarisu njegovo cudno ponasanje… i kako je umro…

Procitaj ovo ako te zanima sta je i kako bilo: http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552

Zanima njih, ali mi je cudno kako je prvi put pogresio i nije sve ubio, a sada je sve main targete ubio. Naravno Doc Vidic je velika muvara tako da jos ne pricamo sta ce se desiti jer:

“Nothing is true; everything is permitted” :smiley:

Ne znam bas koji je broj, ali znam da je tu negde. Upao sam na oba kompa i mrzelo me je na drugom da sve procitam.

[B]Koliko se secam pominje se Philadelfijski eksperiment.[/B]

E i to me malo zbunjuje.

PS:Moraju u sve teroristicke i najvece muvare i da ukljuce i jednog Srbina. Kada cemo biti Good Guys.:smiley:

Jer je napao roberta na pocetku. Sve znam. Ovaj drugi Raf je izgubio ruku i doneo Pieces Of Eden iz hrama.

Na pocetku ga zabode te u bubreg AI Mualim.
**
Abstergo su ti MASONI**. Moderni templari. Dobro Lucy ti pomaze to se vidi i na pocetku i na kraju. Od spasavanja tvog zivota pa do davanja kartice itd…

Doneo je Third Piece Of Eden… Postoji 12 i vise pieces of eden…

Znam… kazem zanima me sta ce biti sa njima… kako ce ih dezmond i assassins zaustaviti i sva ta drama :slight_smile:

Ma kao smak sveta i te druge stvari se desavaju u prici. Hvala ti na tekstu nisam bas sve znao jer treba znati neke stvari u pravom zivotu da bi razumeo desifrovanje onog teksta.

Pitanje:

Q. What is Yonaguni?
A. Yonaguni is the westernmost island in Japan, and a likely setting for the next game (or at least part of it). It is widely believed that an ancient and advanced civilisation once lived on Yonaguni, and that they suffered a similar fate to Atlantis’ people. Buildings found submerged around Yonaguni predate any other known buildings in the world, so expect any Japanese ancestor tales to take place before Assassin’s Creed 1.

Znaci to se radilo pre. Posto ja vidim da je ovo stariji tekst oni su mislili da ce se raditi u sledecem delo o Yonaguni. Jel to tacno?

Assassins Creed III ce 100% biti u japanu ili kini… Oni su mislili da ce drugi ali ako ne drugi onda treci…

Mislim nema vise kad odnosno u koje vremensko razdoblje da ga ture nego negde u japanu/kini kad su bili oni samuraji ili tako nesto. Mozda jos ranije…

uuu sto je imalo price da se isprica…ja sam igru zavrsila ali nisam pohvatala sve cake,nisam ukrala hemisku iz dzepa doktora,i tako neke stvari,vise neznam ni koje su…a bas me je interesovalo sta posle sa njima se moze uraditi,sve u svemu bila sam previse smorena da bih igru prelazila ponovo…znaci grafika je extra,prica takodje,ali su ga utupili ponavljanjem nacina na koji se skupljaju informacije,ili startujes informera,prisluskujes,prebijas…i tako u krug do kraja igre…mozda je prica extra ali od igre ocekujem prvenstveno da me zabavi a ne da se smorim posle dva dana igranja…inace sto ima tolko sirotinje i ludaka???bas me interesuje

Ima toliko sirotinje jer si ubila trgovce kao sto je onaj na pocetku.
Ludaka ima jer si ubila onog doctor-a.

Upravu si da je to problem igre. Takodje smara ako vise puta prelazis igru, a to je da ti onaj deda stalno prica kada nekog main targeta ubijes, celih pet minuta. Price su mu uvek iste.:smiley:

Nasao sam ti sliku doctora:

Zaboravio sam kako se zove onaj drugi.

zomg… hoces da kazes da je ac dosadan nakon petog puta??? Kako sam ja onda presao 15ak? :D:D

Ne to nisam rekao. Nego smara onaj deda sto ti prica posle svakog main targeta da si dobro uradio i laze te pomalo.

Pa lazi Al Mualim-a su pola price… odlicno su osmislili kako ce i sta govoriti kad mu Altair postavi neko pitanje… Uvek mi je bilo zanimljivo da slusam i one sto ubijem i Al Mualim-a :slight_smile:

Ne to. To je i meni bilo interesantno. Nego ono kada ubijes main targeta i odes kod njega da te on pohvali. Ne mislim na to, to je svakako najbolje uradjeno.

Ubisoft-ova mini igrana forma za AC2 hype:

odlična produkcija.

Nije lose, ali igrica je svakako nesto drugo!!!:slight_smile:

au covece… odlicno su uradili…100x bolje od onog za halo :eek:

mora da ti se nesto desilo???izgubio posao,ostavila te zena ili si jednostavno zeleo da naucis svaki kamen u igri:D

Ma ja sam prso odavno sto se tice ac-a jer mi je najjaca igra a poso’ i zenu… “sto nejma ne mos ni izgubt” , sto bi rekao Mujo :smiley: