Posto vidim da niste imali ovakvu temu hteo bih da vas pitam kakvo imate iskustvo sa ovom igricom i da mi kazete da li ste igrali prave serijale Prince of Persia (ne podrazumeva se cetvorka zato jer nije pravi serijal price).
Moje misljenje o Assassin’s Creed-u jeste da je igrica neverovatno odradjena i da joj do sada po grafici nijedna igra nemoze suprostaviti.
Pa dobro nije najvaznija ni grafika, ako je gameplay los. Ali ovde je i gameplay odlican. Borba na ulicama, krovovima svakakvo bezanje od neprijatelja i naravno spasavanje civila od brutalnih vojnika.
Ko je igrao najvise su mu sto posto smetale zene sto dolaze da prose i stalno pricaju:
Give my some coin please…
Da ne spominjem ludake sto ti stalno remete misiju, tako sto te gurnu i ti odletis pravo na vojsku koja te posle juri ni krivog ni duznog.
Glavni lik ove price je Altair. Koji je predak naseg glavnog junaka koji se vraca u vreme da bi ispravio (jos vise pogorsao) stvari u danasnjem svetu. Masina koja ga prebacuje se zove Animus.Cilj je da ubije 9 main targeta koje njegov predak nije mogao sve da ubije.
I to je to za one koji ne znaju pricu. Ako zelite da znate sto se pojavljuje tolika sirotinja u gradovima i ludaci, bolje igru odigrajte vise puta. Ja sam je jedno 4 puta lepo odigrao.
Deo kada ulazis u Animus i spremas se da ubijes krvolocno.
Iz price koja se misli da je moguca na kraju se sve okrece naopacke.
Assasin’s rules:
[SIZE=“3”]1. Don’t kill innocents.
2. Don’t draw unnecessary attention to yourself.
3. Never compromise the brotherhood of assassins.[/SIZE]
I naravno reci Al Mualim (osnivaca zajednice Assassina) kao i samog tebe u igrici su:
**[SIZE=“3”]
I naravno novi main targeti i nova prica zasto ih treba ubiti.
“Nothing is true; everything is permitted” [/SIZE]**
Assassin’s Creed 2 novosti su opremanje u smislu oruzja. Vreme novo i gradovi drugaciji. Prevozno sredstvo ce biti i kocija.Leonardo da vinci ce ti biti pomagac u svemu.
Evo vam do sada najbolji klip po meni za AC2.