Dakle kao sto sam naslov kaze pred nama je jos jedan AC.No nemojte odma kolutati ocima i puhat jer bi ovo mogao biti jedan od bolih ac igara zbog cega mislim da ce biti bolji procitajte u nastavku (nije dugacko):
Next Assassin’s Creed Has New Hero, Time Period, Developer
Bye, Connor.
The next Assassin’s Creed title will take place in a new time period for the franchise, and stars a new protagonist. Ubisoft CEO Yves Guillemot said the “all-new Assassin’s Creed hero, within an all new team and time period” will be “another major leap forward for the franchise” when it releases some time before April 2014.
“It is the benefit of multiple teams working on multiple chapters of the product,” Guillemot said, “each getting several years to make their versions of an Assassin’s Creed game.”
Guillemot did not specify which “new team” is behind the development of the upcoming Assassin’s Creed title, or whether it will release on current or future generation platforms.
Sto mislite hoce li ovo biti samo jos jedan AC ili mozda ipak nesto drugo
To tek kad izbace neke podatke/screenshotove/klipove o igri mocicemo da nagadjamo. Ako urade nesto kao sto je bio AC2 u odnosu na keca bice pun pogodak.
Da je bio fantastičan ne bi sve menjali, evo Ezia su izmuzli za sve pare, a od Connora samo jedna igra, znači da ne valja, a i ti si jedan od retkih da im se baš svidela igra.
Jbg ja sam rekao sto sam mislio.Da igrao sam se AC igre i AC III mi se bas svidja pogotovo Connor koji je btw bio nominiran za najboljeg lika 2012 godine,a o prici da ne govorim zbilja super.Kazem ovo je moje misljenje o igri ako se netko nesaze u redu netko obozava neku igru primjera radi CoD meni je solidna a nekome je to ostvarenje sna,jednostavno svatko misli drugacije.Sto se mene tice Connor je slobodno mogao ostati glavni lik u AC IV
AC3 posle osme sekvence mislim da sam ugasio konzolu i nisam posle upalio da igram AC3, sve neka druga igra. Jednostavno ne tera me kao prosli delovi. Cak sam i keca naterao sebe da predjem i to sa trainerom a ovo nikako.
Ali, bas me interesuje kakav ce biti novi univerzum, nadajmo se da ce biti kao DmC u odnosu na DMC4.
Nije mi jasno zasto toliko ljudi hejtuje treci deo meni je bas bio dobar jedino sto je radnja u smestena u amerku ali nije big deal,elem svako ima svoje misljenje.
Daj boze da je novi asssasians i daj boze da je smesten u doba feudalnog japana.To bi bio pun pogodak.
Mnogo igara je vaskrsnulo iz mrtvih…nezaboravimo Prince Of Persia triologiju…sa trecim delom je zavrsena jedna vrhunska prica,da bi oni napravili Prince Of Perisa 2008 i bacili u vodu celu igru…nazalost ljudi gledaju profit od igara,a posto je AC veoma popularan docekacemo mi i AC 7!