Assasins Creed Rev. XGD3 na LT 3.0 i nece. MW3 hoce

Prvo pozdrav svima. Tek sam skoro otkrio ovu zajednicu… Genijalno :slight_smile:

Svaka cast svima koji pomazu a vidim da pomazu :slight_smile:

Eto poslije par godina dosao sam do problema sa XBOX 360 Arcade.

Juce sam stavio LT 3.0 Imam lite-on drive Dashboard je 2.0.14699.0 i Lite-on iHAS 124b patchovan za LT MAX …

Skinuo mw3 i acr . Pustio kroz ABGX 1.0.6 odradio patch do kraja narezao sa IMGBURN 2.5.6.0 Narezao po svakom mogucem tutorialu na netu. 100% identicno kao na MEGA TUTORIALU sa ovog foruma.

I evo rezultata.

MW3 radi bez problema :slight_smile:
ACR - nekad crni ekran stoji a nekad unrecognized disk.

Narezao sam 2x ACR jednom na x2.4 jednom na x4 isti disk MK-003-00 Verbatim

I nemam pojma o cemu se radi.

Cisto radi info MW2 sam pustio kroz ABX i narezao na laptopu klasicnom metodom i RADI !!! Starije igre rade bez ikakvom patchovanja, originali kao i uvijek, samo od starijih nece MW2 rezan za lt+1.0 i ACB za lt+1.0 Osta;e igre rezane za LT+1.0 rade na LT 3.0

Molim da ako nemo moze da pomogne protumaci screenshotove iz abgx i uputi me gdje grijesim.

Prvo su 2 puta iz ACR radjino na DVD koji nece da se pokrenu

Rezan x2.4

rezan x4

i saljem vam rezultat sa MW3 rezan identicnom metodom kao i ova druga dva, samo sto on radi bez problema.
Radi rezan x4

Za svaku pomoc sam zahvalan :):heart:

a da probas da “kupis” drugu verziju ACR-a? jer ako rade ostale ne vidim razlog zasto bas ACR ne bi radio

rip ACR je dobar, cudno mi je sto nece da ga ucita, ako MW3 radi a ACR ne a obe prolaze verifikaciju. hm…
kako vidim sve je zeleno i topology OK.

Cudno…jedino da probas ponovno narezati, mozda bas maler da si naletio na 2 losa diska za redom.

Nema razlog da nece sve je uredu, kao sto predator rece mozda si naleteo na los cd (desavalo mi se vise puta). Probaj opet

Evo ovako.

Sada sam skinuo jos jedan ACR rip i identican je … totalno drugi torrent.

Nemam vise diskova da probam danas. Ali nesto sam istrazivao i evo sta sam zakljucio.

MW3 radi do misije kad treba da udjem u podmornicu i tu stane. UNREADABLE DISC. Ista stvar je u SPEC OPS misijama kad dodjem do iste podmornice. Definitivno DISK na tom mjestu pravi problem.

E sad obije ACR i MW3 sam pokusao da instaliram na HDD i sva 3 DVD pucaju na 48% instaliranja na HDD … nece dalje da instalira.

I ako imam iHAS 124b i kao dobre diskove nesto me prca opasno :slight_smile:

Imao sam 5x verbatim jedan paketic i na jednom sam na laptopu narezao MW2 XGD2 radi bez problema igra sa CD instalira se na HDD sve OK.

Sad vidim da su MADE IN INDIA :slight_smile: kazu da su singapurci najbolji.

Sta jos moze da bude ?

48% LayerBreak greske, puca ti kad treba da predje na drugu polovinu diska tj na drugi sloj, probaj da nadjes singapurcane :stuck_out_tongue: i pogasi sve zivo u pozadini, nije poenta samo da narezes disk moras da ga testiras i da vidis sa Kprobe2 sta mu fali tj da li je u granicama normale ili nije, ako nije eto zasto puca… ali 48% LB greska 99.9% sam siguran, tu ti skace spike na testu kad odradis videces i sam

Hvala vam probacu svakako sa drugim diskovima :slight_smile:

Javicu.