Ashen / launch trailer + dolazi u Game Pass

Upravo sam pustio donwload

2 Likes

Meni ovo deluje kao souls fazon.
Javljajte da li sam u pravu, pa da kupujem X1 :slight_smile:

Uuuuu, ovo lepo izgleda… Igra je izašla i ljudi je dosta hvale. Videćemo…

Jel neko igra ovo? Nisam nasao neku drugu temu o igri, ima prilicno inpresivne ocene. Moracu da procitam par opisa (malo razocarenje jer nema opis u januarskom SK-u?! Tu su makar Mutant i Below), ali za sada ne deluje lose. Atmosfera nije ni izbliza tako turobna kao u Soulsu, ali gine se podjednako lako. Dajte neke tips za pocetak. :slight_smile:

1 Like

Hm, pomalo neverovatan nedostatak interesovanja ali eto, meni se prilicno svideo pocetak. Mozda je vreme da se istrese vekovna prasina sa xbox dzojpeda! Mada je ovo sigurno mnogo bolje iskustvo sa ljudskim saborcem, jer AI bas lako gine i cesto se zaglupi, pa ne dodje tamo gde treba. Kod prvog bossa AI nije usao u pecinu a istripovao sam da moram sam da se suocim i istrosio sve health grickalice a da mu nisam skinuo ni pola. Kontam da nadogradim vial na +4 pre sledeceg ulaska u fight, mozda odradim prvo par side misija, a i odvikao sam se od napete i medoticne udri-i-dodzuj borbe. Inace je pravi Souls boss, hard as nails, mali ali brz i zajeban sa nepredvidivim patternom napadanja i nezgodnom navikom da vam ugasi svetlo u fenjeru.

Cell shaded art style je prelep i kazu da bas pop-outuje na 4K ekranu.

Danas sam stavio da se skida, pa se nadam da ću večeras početi.

Ja sam već napisao svoje utiske. Nisam igrao mnogo, ali ono što jesam mi se svidelo. Ko je igrao Souls igre, lako će se snaći.

Ja probao, zaginuo, pa još koji put. Totalno mi Souls igre ne leže, ali ću probati još koji put.

Dok jednom ne klikne. Onda si ga ugasio :joy:

1 Like