Ovo izlazi za 5 dana, a jos nemam Meta Quest 3
Idemo desetka od IGN za VR igru. Mislim da to još od Alyxa nisam doziveo. Very nice.
https://x.com/ign/status/1735302645441569263?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
https://x.com/metacritic/status/1735351496466895275?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg
Strava. Razmisljam samo koliko ima smisla pokretati na Meta Quest 2…
Ali to sto prodaju po punoj ceni od 60$ ne pomaze.
Jel Meta Quest 3 uopste razbijen? Moram da proverim…
0 hype mi je za trojku, skontao sam da me zanima samo par oldgen igara kao sto je Pistol Whip i filmovi koji ce kapiram 90% biti isti na trojci. 700e za to je malo previse.
Nije ni cudo sto svi beze od VR-a. Izadje jedan platform seller u 5 godina i to je to.
U svakom slucaju baci neke utiske @ph1beropt posto kapiram da ti 60$ nije nista za to zadovoljstvo.
Ova igra se dobije besplatno kada kupiš Quest 3 Tako da mi stoji u library još od izlaska headseta. Bacicu naravno utiske. Prvi deo je bio odličan ali ga nisam nikada završio.
Prokletstvo, sad cu morati da kupim ceo Meta Quest 3.
Samo napomena, akcija traje do 27 og januara.
Eh, naravno. Dobro, bice akcija sa piraterijom kasnije, bez roka i ogtanicenja
Jel ovo izlazi na PSVR2?
Ne, Sanzaru Games je Meta / Oculus first party studio. Kupio ih Zuck pre 3 godine.
Šta soni radi s PSVR2 mislim da ni oni sami ne znaju. Tuga koliko je dobro parče hardvera a ovamo su na svakom koraku doneli pogrešnu odluku.
Da se ne ponavljam, sve sam već rekao i sve se desilo tačno kako sam rekao. Samo mi žao, i nije mi jasno šta rade ti ljudi na vrhu kad i vrabac na grani vidi da ne rade dobro.
Možda igraju 5d šah i tek ćemo kasnije shvatiti njihove genijalne poteze, al čisto sumnjam.
Morali bi da uposle svoje studije da prave VR igre, jer zašto bi se iko drugi trudio oko platforme ako vlasnik iste nije zainteresovan .
Propao projekat u startu. A nije ni dobro parce hardvera, iskreno. Mogu da nabrojim bar 5-6 ogromnih mana. Quest je 5x bolji uredjaj, i to last gen. Zali boze 600e koje sam platio. Malo sam vozio Kajak i to je to. Skuplja prasinu na polici.