Asgard's Wrath 2 World Premiere Trailer at The Game Awards 2023

Ovo izlazi za 5 dana, a jos nemam Meta Quest 3 :sob:

1 Like

Idemo desetka od IGN za VR igru. :grinning: Mislim da to još od Alyxa nisam doziveo. Very nice.

https://x.com/ign/status/1735302645441569263?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

https://x.com/metacritic/status/1735351496466895275?s=46&t=nrdnHcuQLnrP54cvvGagJg

5 Likes

Strava. Razmisljam samo koliko ima smisla pokretati na Meta Quest 2…

Ali to sto prodaju po punoj ceni od 60$ ne pomaze.

Jel Meta Quest 3 uopste razbijen? Moram da proverim…

0 hype mi je za trojku, skontao sam da me zanima samo par oldgen igara kao sto je Pistol Whip i filmovi koji ce kapiram 90% biti isti na trojci. 700e za to je malo previse.

Nije ni cudo sto svi beze od VR-a. Izadje jedan platform seller u 5 godina i to je to.

U svakom slucaju baci neke utiske @ph1beropt posto kapiram da ti 60$ nije nista za to zadovoljstvo. :smile:

Ova igra se dobije besplatno kada kupiš Quest 3 :wink: Tako da mi stoji u library još od izlaska headseta. Bacicu naravno utiske. Prvi deo je bio odličan ali ga nisam nikada završio.

1 Like

Prokletstvo, sad cu morati da kupim ceo Meta Quest 3. :smiley:

1 Like

Samo napomena, akcija traje do 27 og januara. :grinning:

Eh, naravno. Dobro, bice akcija sa piraterijom kasnije, bez roka i ogtanicenja :smile:

Jel ovo izlazi na PSVR2?

Ne, Sanzaru Games je Meta / Oculus first party studio. Kupio ih Zuck pre 3 godine.

Šta soni radi s PSVR2 mislim da ni oni sami ne znaju. Tuga koliko je dobro parče hardvera a ovamo su na svakom koraku doneli pogrešnu odluku.

Da se ne ponavljam, sve sam već rekao i sve se desilo tačno kako sam rekao. Samo mi žao, i nije mi jasno šta rade ti ljudi na vrhu kad i vrabac na grani vidi da ne rade dobro.

Možda igraju 5d šah i tek ćemo kasnije shvatiti njihove genijalne poteze, al čisto sumnjam.

1 Like

Morali bi da uposle svoje studije da prave VR igre, jer zašto bi se iko drugi trudio oko platforme ako vlasnik iste nije zainteresovan :woman_shrugging:.

2 Likes

Propao projekat u startu. A nije ni dobro parce hardvera, iskreno. Mogu da nabrojim bar 5-6 ogromnih mana. Quest je 5x bolji uredjaj, i to last gen. Zali boze 600e koje sam platio. Malo sam vozio Kajak i to je to. Skuplja prasinu na polici.

Svaki put kada mi se pojavi ovaj lik:

IMG_6577