Armada of the Damned

Evo sad procitah u SF-u da izlazi nova igra Pirates of the Caribbean pod naslovom Armada of the Damned… U pitanju je akcioni RPG cija se radnja odvija pre radnje filmova(glavna radnja se josh ne zna)…, ali se zna da ce biti potpuno nelinearna i da cete tokom igre nailaziti na brojne likove bilo pirate, skeletone itd… Igru pravi Disney u saradnji sa Propaganda Games i izaci ce 2010. godine:( a evo i par screenshotova…


Ajaoooo, grafika je super al videcemo jos za gameplay posto ga radi disney :eek: ili je disny samo izdavac? :confused:

Ne, pise da Disney pravi :wink:

Disney je izdao i PURE a njihov studio je pravio tu igru, koja je jedna od najboljih off road trkačkih igara. Odlična grafika i neverovatno ispolirana igra. Videćemo za ovo kako će ispasti.

Pa i corava koka ubode zrno:), al dobro ajde tek ce izaci za godinu dana ima tu josh mnogo da se radi, ovako preko screenshotova izgleda simpaticno na prvi pogled, mada…:rolleyes:

Da, nabode :). Ovako su izgledali i neki shotovi za prvi Just Cause a kada je igra izašla, druga priča.

Koga da nabode?:smiley: Upravu si grafika izgleda bolje nego mnoge zesce igre tako da jeste malo sumnjivo ukoliko se “disney” ne iskesira zestoko xD

Ma ne izgleda bas toliko dobro. Druga je stvar sto mi vise volimo da gledamo prizore egzoticnih ostrva nego neki raspad tipa fallout 3.

Xaxaxax upravu si za ostrva. Samo da jos moze da se odplovi to Havaja i to ti je xD

Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned First Look - PC Previews at GameSpot

Igra je nazalost otkazana …evo pise u sf Hej! magazin - muzika, film, zvezde, saveti i još mnogo toga!