Entuzijazam na forumu za VR je bas zarazan.
Splasne kada vidimo cenu istog
A kako da imamo entuzijazam pored tebe koji pletes po uredjaju non stop, i što sam mislio da kupim jedno vreme zahvaljujući @ph1beropt ti si ubio svaku želju
Eh, naci ces svaki izgovor da ne kupis, opet ce morati zena…
Ovo teško da bi mi kupila
Ako joj dovoljno kukas da je skupo i da nema igara, nece imati kud.
Ma već je izrazila svoje mišljenje, ne bih da ga prenosim ovde pošto teške reči nisu dozvoljene
Ja sam samo u roku od 2 nedelje dovukao 2 nove kacige u kucu. Ne pijem, ne pusim, ne kockam se.
Ma da mene to zanima, uzeo bih. Nemam vremena ni za ove silne konzole što imam. Nikad me ta priča nije dovoljno privukla, nekako mi tehnologija još moja tamo gde bih želeo.
Pa naravno da nemas vremena kad visis po ceo dan i noc na forumu.
Ali dobro, to je nasa virtuelna kafana.
Ja sam na forumu uglavnom kada nisam kod kuće Evo cela ova diskusija se dešava dok sedim, pijuckam kafu i čekam da ekipa završi raznorazne kupovine…
Tesko je preterano biti uzbudjen za ovu igru pogotovo sto nisam bio fan prvog dela jer je bio nekako mrljav, mada jeste dinosaorus od igre, izasla je jos 2016-te.
Jedna vest koja mi je malo podigla moral i nadu je da su unajmili writera koji je pisao pricu za Farpoint, Invisible Hours i Crysis 2. Tako da bi igra mogla imati nesto konkretno oko tipicnog makljanja zombija, cime je zanr generalno previse zasicen po mom misljenju.
Za Synapse sam neizmerno vise hajpovan.