Arc Raiders Reveal Trailer | Game Awards 2021

3 Likes

Ima mi Division vajb. Što je meni plus.

Kqd sam gledao sinoć meni je dao neki PUBG vibe, tj. Pravac u kojem se trebao razvijati

1 Like
2 Likes

Hmmm… izgleda prelepo, odlična atmosfera. Ovo je PvPvE? Pokušavam da skapiram šta je zaista cilj u igri i nadasve - da li je zabavno? Super je što od starta planiraju konzole.

Igra je extraction shooter, igrao sam dva closed playtesta za sada.

Krenuli su kao PvE F2P igra, pa su je pretvorili u PvPvE F2P igru i sada je odjednom PvPvE extraction shooter koji će koštati 40$. :roll_eyes:

1 Like

Jel ti bilo zabavno dok si igrao?

Ne znam da li još važi NDA, ali ne baš. :grinning:

Ja nisam ciljna publika za extraction shootere svakako, taj gameplay loop me samo radi u Hunt Showdown.

Ima potencijal ali to pucakanje iz trećeg lica mi nije leglo, inače ima osećaj Dice igara kao Battlefront npr.

1 Like

Da, kontam da je ovo za posebnu publiku i streamere. Baš me zanima gde će Marathon od Bungie (isto extraction shooter) da legne. Ne vidim da će se publika odjednom preorijentisati na ovako nešto osim ako ne daju dobar hook i gameplay loop.

Citam da najvise ljudi kukaju sto nema samo PvE mod, sto realno jeste problem ako imas manjak vremena i ne mozes da se uklopis sa ekipom da igrate svakodnevno.

1 Like

Mogu da invajtujem ljude za ovo, ako neko hoće neka javi.

Izigrao sam se igre za ovaj playtest, junacki. Mnogo je dobra igra i jedva cekam a izadje posle ovoga. Toliko je vrhunska produkcija igre , ostavilo me je zatecenog, nisam ni najmanje ocekivao. A igrao sam i prvi playtest prosle godine. Animacije, grafika, PvP, PvE, “sve.gif”. Jedino eto sto je extraction shooter, flavor of the moment FPS industrije, pa definitvno nije za svakoga.

5 Likes

Predobra je igra, sound design je jedan od najboljih u igrama do sada, bukvalno neverovatno kada sve krene da puca sa svih strana, još robotići kada lete iznad tebe pored celog haosa i krenu da cvrče, baš bude unsettling.

Šteta što su promenili politiku da ne bude F2P, mada je možda tako i bolje, s obzirom da imaju super sisteme čak i kada nemaš ništa da uđeš da igraš sa free gearom. Dobijaš i free materijale posle svakog runa da možeš da napraviš nešto ako nemaš.

Baš je user friendly igra, deluje lako ali često je brutalna.

Vidim da svi hvale, i dobro izgleda na konzolama.

Retko u današnje vreme da “internet” ima ovako usaglašen pozitivan stav prema multiplayer igri.

Moram priznati nije ni meni odmah kliknulo, ali kada jeste, nisam znao prestati da igram svaki slobodni minut što sam imao.

Neko reče, igra je puna posvećenosti malim detaljima koji svi zajedno čine iskustvo ovako dobrim.

Fizika i animacije i zvuk u igri su spektakl. Svaki ARC dron ima neke svoje slabe tačke. Ponašaju se pametno. Kada im onesposobiš propeler onako se vrte i bore se da zadrže stabilnost. Deluje nekako totalno “prirodno” kako reaguju. Pa i kada ih pogodiš onako reaguju na metak, tj na kinetičku snagu metka. A nisu ni malo za potceniti. Igra je prilično hard core, budeš downovan čas posla ako ne paziš. Kako u PvP isto tako u PvE. Mora da se igra oprezno jako.

Pritom mi se svidja jer se može Solo igrati uz malo drugačiji pristup i malo sreće. Matchmaking te prvo spaja sa drugim solo igračima u sesiju, pa ako ne nadje u tom momentu dovoljno onda ubacije Duos pa Trios.

Runnovi su kratki, svaki server je aktivan 30 minuta i prvih 12 minuta se uvek mogu ubaciti sveži novi igrači na server. Posle toga ne.

Svidja mi se takodje kada je neko eliminisan, sa njegovog tela se ispali crveni fler u vazduh, i uvek možeš da vidiš gde ima akcije. Osim naravno kada je neko unutar prostorije eliminisan, fler se takodje ispali ali ostane u prostoriji, ne vidi ga niko.

Retko retko baš da me neka MP igra ovako pozitivno iznenadi kao iz vedra neba.

2 Likes