Arc Raiders Reveal Trailer | Game Awards 2021

3 Likes

Ima mi Division vajb. Što je meni plus.

Kqd sam gledao sinoć meni je dao neki PUBG vibe, tj. Pravac u kojem se trebao razvijati

1 Like
1 Like

Hmmm… izgleda prelepo, odlična atmosfera. Ovo je PvPvE? Pokušavam da skapiram šta je zaista cilj u igri i nadasve - da li je zabavno? Super je što od starta planiraju konzole.

Igra je extraction shooter, igrao sam dva closed playtesta za sada.

Krenuli su kao PvE F2P igra, pa su je pretvorili u PvPvE F2P igru i sada je odjednom PvPvE extraction shooter koji će koštati 40$. :roll_eyes:

1 Like

Jel ti bilo zabavno dok si igrao?

Ne znam da li još važi NDA, ali ne baš. :grinning:

Ja nisam ciljna publika za extraction shootere svakako, taj gameplay loop me samo radi u Hunt Showdown.

Ima potencijal ali to pucakanje iz trećeg lica mi nije leglo, inače ima osećaj Dice igara kao Battlefront npr.

1 Like

Da, kontam da je ovo za posebnu publiku i streamere. Baš me zanima gde će Marathon od Bungie (isto extraction shooter) da legne. Ne vidim da će se publika odjednom preorijentisati na ovako nešto osim ako ne daju dobar hook i gameplay loop.

Citam da najvise ljudi kukaju sto nema samo PvE mod, sto realno jeste problem ako imas manjak vremena i ne mozes da se uklopis sa ekipom da igrate svakodnevno.

1 Like