Ima mi Division vajb. Što je meni plus.
Kqd sam gledao sinoć meni je dao neki PUBG vibe, tj. Pravac u kojem se trebao razvijati
Hmmm… izgleda prelepo, odlična atmosfera. Ovo je PvPvE? Pokušavam da skapiram šta je zaista cilj u igri i nadasve - da li je zabavno? Super je što od starta planiraju konzole.
Igra je extraction shooter, igrao sam dva closed playtesta za sada.
Krenuli su kao PvE F2P igra, pa su je pretvorili u PvPvE F2P igru i sada je odjednom PvPvE extraction shooter koji će koštati 40$.
Jel ti bilo zabavno dok si igrao?
Ne znam da li još važi NDA, ali ne baš.
Ja nisam ciljna publika za extraction shootere svakako, taj gameplay loop me samo radi u Hunt Showdown.
Ima potencijal ali to pucakanje iz trećeg lica mi nije leglo, inače ima osećaj Dice igara kao Battlefront npr.
Da, kontam da je ovo za posebnu publiku i streamere. Baš me zanima gde će Marathon od Bungie (isto extraction shooter) da legne. Ne vidim da će se publika odjednom preorijentisati na ovako nešto osim ako ne daju dobar hook i gameplay loop.
Citam da najvise ljudi kukaju sto nema samo PvE mod, sto realno jeste problem ako imas manjak vremena i ne mozes da se uklopis sa ekipom da igrate svakodnevno.