Arc Raiders {MT}

Pre par dana krenuo igru, jedna od najboljih igara ove godine. Apsolutno fantastična igra kada se igra sa ekipom. Atmosfera, mape, zvuk u igri stvarno se vidi da su se maksimalno potrudili. Jako je napeto pogotovo kada se nosi ozbiljan loot a svakog trenutka može da te napadne druga ekipa ili lone wolf. Sve vrste ulaska u igru, sa sopstvenom opremom ili free. Free mi je definitivno odločna fora kada da se upadne bez nekih posledica. Ako se izvučeš super a ako ne onda se ne gubi bitna oprema što znam biti jako skupo.

2 Likes

Jeste, sve se slažem. Meni je atmosfera 10/10.

Apsolutno zasluženo.

Ja sam od Gajbe pogledao tutorijal sto je napravio, uopste mi igra toliko nije jasna i sta je toliko paznje privuklulo, svakako svi je hvale

1 Like

Možda ovo malo pomogne. U svakom slučaju ideš na mape i skupljaš materijale, oremu, ubiješ robote i druge ljude. Mape su poprilično velike i dosta doga ima za otkriti i uraditi.

2 Likes

1 Like

3 Likes

Ja sam kupio igru juce, ne znam sta radim , najvise me itemi zbunjuju, ali sam uradio prvi quest, otvori 3 kontejnera i izadji. Kad sam aktiviran onaj bunker jedno 6-7 onih sto lete su dosli i ubili me. Dopuzao sam unutra i “pobegao”

2 Likes

Ja sam zato vrlo brzo batalio igru, dosadna mi je.

Svet je prelep, ideja je zanimljiva, ali me smara da skupljam scraps po mapi i da konstantno nesto moram da jurim/upgrade.

Preporucujem svima da probaju Hunt Showdown 1896, horor survival PvPvE igra.
12 igraca na mapi, 6x2 timova, ili 4x3, ili moze biti i po neki solo igrac.
Na mapi uvek ima 1 ili 2 boss-a, krenes, skupljas Clue da vidis gde je boss, na njega i rokanje… Bez mnogo mudrosti, ali mehanike su jako slozene, i svi su one shot kill u glavu. Igra je jako spora, mozda najsporiji MP na trzistu, a atmosfera je PREDOBRA.
Zvuk u igri je nesto posebno sto mislim da ne postoji na ovom nivou ni u jednoj drugoj igri.
Ako neko nagazi grancicu na 200m istocno, tacno cujes u tom pravcu da je neko nagazio.
Zvuk je maltene “minimapa”, i ako pravis buku neces se lepo provesti.
Bas preporuke za Hunt, jedna od najpodcenjenijih igara.

1 Like

Igrao sam The Hunt neka dva sata i batalio, ne sviđa mi se jbg. ARC Raiders mi je daleko zanimljiviji.

Znam da ovo nije popularno , ali ja nalazim u ovoj igri zabavu samo u ovome :grinning_face:

2 Likes