Apple zvanično: iPhone dolazi 31. oktobra u Srbiju

:smiley:

Ma idi begaj …

Danas mi nece stici sigurno ali ono nebi bilo lose sledece nedelje…

Moras castiti za novi fon :stuck_out_tongue: :smiley:

Uvek druze kada si blizu Valjeva ili Bg-a ti cimaj :beer:

Nego se mislim, dal da kupim povratnu kartu do NY (53.000 dinara)i da tamo kupim za 600 USD ili ovde kod nas za 120 hiljada dinara. Nisam pametan :smoke:

Ja sam ga u Mts-u dobio po ceni od 72 000din. ja ne znam sta svi pricaju cenu od 120k ? Jedino ako racunate kredit koji trosite to je druga stvar totalno, telefon sam po sebi sam dobio po istoj ceni kao da sam ga za kes uzeo tako da :slight_smile:

Cena uređaja bez ugovorne obaveze: 110.000 dinara

https://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Mobilni-telefoni/Apple/iPhone_6_Silver

U Mts-u nije ta cena druge mreze me ne zanimaju , oni neka slobodno prodaju za te pare :slight_smile:

Telefon možete kupiti i po maloprodajnoj ceni od 92.000,00 dinara, bez ugovorne obaveze

Cek,cek na ugovor od 24 meseca sa pretplatom od 599,00 dinara ti imas ip 6 za 73.800,00 jel ja ovo dobro vidim? A u telenoru isti paket skuplji za 10.000.

Ja sam pisao pre mozda nisi procitao placam ga 6 000din x12meseci(ima cak opcija za 3000din na 24meseca) za Iphone 6 i 1000din za kredit sa tim sto sam u obavezi da imam taj kredit od 1000din 24 meseca
Tako da mene telefon izadje na ugovor 72 000din i ajde 24 000 za 2 godine kredita je 96 000 ali ja iskreno taj deo oko kredita negledam posto ja trosim dosta kredita mnogo vise od 1000dinara mesecno.
Bolje od ovoga za mene nema kakva crna Amerika i Telenor :smiley:

EDIT: Javio mi drrugar iz Mts-a stize mi sutra telefon F YEAHHH

Koji ces da prodas za nedelju dana isto kao konzole…

Deder zivota ti kazi mi jednu stvar, ODAKLE BRE??? Student… Ko bre sve to finansira!!!

Mi sto radimo i zaradjujemo sami ovo deluje kao suluda cifra, ne vezano sad sto je iPhone pricam u globalu za tako nesto…

Opet u minus ides :stuck_out_tongue:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

E neka si mu rekao :smiley:

pa neko mora da ga ispravi bemu misa, po meni razbacivanje parama, znaci kupis jednu konzolu, prodas, puko si, kupis drugu, pukao si, onda ti opet dunulo za onu prvu, pa ajde treci pu, pukao si… Sad iPhone

pa izvinite ali suma sumarum ovo prevazilazi 1500e cifru u roku od 2 meseca ili 3 nije bitno, prosecna plata neka bude 350e u tom slucaju, kazem neka bude iako znamo da je manja, opet prevazilazi tu cifru… A nas dragi Stefi je student, nemam nista druze protiv tebe, samo pokusavam da shvatim tvoj nacin trosenja necijeg novca…

Nista drugo, da vidim samo, mozda ja i ostali gresimo negde :slight_smile:

Pa, na osnovu onog iz chata, ovo su drugi novci, jer su oni otišli :smiley: Lepo kažem, treba da se organizuje jedna ona američka intervencija, samo sa batinama :smiley:

ako se bavi sa onim kucicima, pardon psima, ok tu znam da ima para, drugar radi isto, na godisnjem nivou moze da se ubere 2000+ evra

ali opet… ajde da cujemo njega :slight_smile:

Hvala vam momci sto brinete ,ali nema potrebe za dizenjem uzbune ja telefone ne prodajem iphone sigurno necu jer to ne utice na mene kao konzole a sa konzolama sam zavrsio tacnije sa igrama imao sam xbox one zeleo sam da probam ps4 kupio ps4 posle nekog vremena prodao ps4 kupio xbox one (jer sam ipak xbox fan boy) zvuci smesno ali te price da sam ja izgubio stotine evra su smesne oni koji me znaju su obavesteni koliko sam tacno platio kada sam kupovao i platio kada sam prodavao.

Naljutiste coveka sad … :smiley:

Sledeci korak je dodela infractiona adminima sto skrecu temu u off :stuck_out_tongue:

Meni nije namera da ga naljutim, samo kao sto rekoh deder da vidim sta i kako…

Ja zaradjujem sam i mogu vam reci da je *****o da prostite na izrazu… Nije mi frka da priustim sebi nesto, ali ima momenata kad ne moze

Do duse ja ne pijem, ne pusim, ne idem po kafanE, ne trosim na kurve itd itd, samo na igre i tehniku heheh