Apple TV+

Koristi li neko ovo kod nas?

Dobio sam uz iPhone godinu dana besplatne pretplate, problem je što mi prilikom registracije traži validno sredstvo plaćanja u USA što naravno nemam, a servis ne radi u našoj zemlji.

Jel uspio neko ovo da aktivira i kako?

Ja sam tudji koristio. Nista nisi propustio. Ne opterecuj se.

Imam ja, ali ne koristim ga. Mora da si na usa nalogu i da imas apple credit. Slicno kao sto je na ps store i xbox store

Može mala pomoć kako da se registrujem sa itunes gift karticom jer meni pri registraciji daje samo opciju sa karticom, nema mogućnosti da se registrujem sa kreditom?

Moras da imas kredit pri registraciji.

Ja kupujem gift card preko apple store-a. Email gift card i onda posaljem sa drugog mejla na icloud meil koji je na telefonu. Prolaze nase kartice na apple store.

Tako inace placam apple care, aplikacije i sve.

Nemoj samo da pomesas mail vs email :grinning:

Apple Gift Card

1 Like

Ma znam to, imam nekih 15 dolara na računu trenutno, nego kad krenem da se registrujem na apple tv+ jedino mi ponudi da unesem podatke kartice, nema opcije za plaćanje kreditom što je i realno jer ne plaćam ništa, samo se registrujem za besplatnu pretplatu.

Fora je u tome što mi traži da unesem podatke kartice u svakom slučaju a koju nemam, bar ne za US područje.

Pitanje je bilo može li se i kako izvršiti registracija bez da ti traži podatke kartice, a za dalje plaćanje znam da može i kreditom kao i sve ostalo sa stora.

Da me ubijes ne mogu da se setim ali nemam ni jednog drugog metoda placanja osim apple account-a. Tako da mora da prodje tako. Ja sam i apple music registrovao bez kartice.