Anthem Full Gameplay Demo - 20 minuta

3 Likes

Samo su prepeglali Titanfall. Nisu se trudili ni font da promene.

1 Like

Ne gledam ni sekund dok ne izbace igru i vidim kakvo su remek delo ili sranje napravili. Tako sam se nahajpovao sa Andromedom i posle bilo kuku lele.

pa meni ovo izgleda do jaja. opet je hiperizrezirano kao Division demo, ali so far so good.

Meni se svidja ovaj fazon igara. Ali ovo ne izggleda kao nista grugo do neki kako vec sada to zovu mladi :slight_smile: spinoff Titanfall.

Verujem da izgleda dobro, ali svaka njihova igra je takva dok nas trpaju trejlerima. Posle izadje i bude šipak.

Meni se ovo dopada više od Destiny mada bih voleo da probam demo i osetim gunplay. Za Destiny je bilo jasno da će napucavanje biti dobro zbog istorije Bungie studija. BioWare tek mora da se pokaže, mada ako koriste Frosbite engine, onda je to manje više već na mestu (iako nemam pojma da li to ima ikakve veze). Za sada mi je na radaru, probaćemo ga svakako preko EA Accessa kad izađe pre kupovine.

Meni je ovo totalna kopija Destiny. Ima detalje koji ga razlikuju, ali u suštini ista igra, barem ovo što je prikazano.

Da me ne bi pogrešno razumeli, meni je Destiny odlična igra, samo ima jednu veliku manu, suviše malo svežeg sadržaja. Jednom kada se odigra SP deo, a to kratko traje, sve ostalo je generalno ponavljanje, što me je najviše odvratilo od dugog igranja iste.

Ako Anthem bude imao klasičan open world sistem sa gomilom glavnih i sporednih misija biće to odlična igra, jer ne sumnjam da će priča biti dobra.

Ipak sam pogledao i meni je ovo dosadno do zla Boga. Kretanje ovog robota je totalno bezveze, više bih voleo da vidim gp u nekom light armoru. Ali baš ništa me nije oduševilo. I nidje veze sa Destiny, ne znam samo šta vas je ovde asociralo na tu igru.

1 Like