Anime i manga - Diskusija, preporuke i utisci

Ako su ovo oficijalne figure onda sam siguran da su rasprodate i da ces ih nahvatati iskljucivo na bay-u od nekog preprodavca. Kod nas je slabasna ponuda posto ljudi ne kupuju ovakve stvari pa ti ostanu samo gaming prodavnice koje bas i nemaju neku ponudu mimo Pop I Funko figura. Tako da ti ostaje Amazon ili da tumaras po internetu u potrazi za nekim shop-om koji je specijalizovan za figure.

Mozes tu da pocnes pretragu, mada ako se dobro secam oni nemaju Pokemon figure.

Amiami možda? Mislim da sam video da oni šalju i kod nas, ali nisam siguran. Nisam baš imao neku želju za nabavkom figura da bi znao.

E da, imaš Sakurabanu u BG, možda ima kod njih nešto, i mislim da sam video da klub društvenih igara Dragon u NS ima nešto od anime figurica, nakita, zajebancija.

1 Like

Nisam znao pa reko aj ovde da postavim temu.
Mada mislim da bi valjalo da se ima jedna tema gdje cemo jednostavno pitati o raznim glupostima nevezano za gaming.
Gdje mogu naci ovu sliku u velikom formatu i onda da nadjem nekog da mi to fino istampa da mi bude podloga:
Ili slicne…
s-l500

4 Likes

E hvala ti za ovo, ljudski si me nasmejao. :smile:

Ili da kupis na aliju takvu podlogu ili uzmi photoshop nadji orginalnu sliku pa crtaj. Nece ti niko da ti radi za male pare…
Odvoji vreme za tutorijale i uci. Posle mesec-dva svakodnevnog ucenja PS znaces da uradis mnogo vise od ovakve gluposti a usput ces nauciti gro stvari vezane za PS.

Štampao sam playmat kod lika iz kine sa ebaya pre par godina. Bilo je oko 20$ sa poštarinom. Imaju opciju da štampaju šta god hoćeš ako im pošalješ sliku.

Also, ne znam šta to govori o meni kad prepoznajem većinu likova sa slike…

1 Like

Lako cu naci ko ce mi istampati, ali treba mi gdje da nadjem takvu sliku u velikom formatu, to mi je problem.

Aha… Reverse image search, probaš da nađeš umetnikov sajt/deviant art/artstation/Twitter/šta god.

Na pixivu je umetnik. Ukucaš samo imena likova i iskoči ti.

Imao je jos neki sajt al nmg se setit koji bas kao pixiv samo po mom ukusu bolji…

Iz kog je on animea? Nesto sam gledao davno ali sam zaboravio, zato ste vi tu da me podsetite!
khku

Ushio and Tora

1 Like

Hvala, setio sam se jos jednom animea.
Bila je prva sezona samo, neznam jeli izasla druga pa me zanima ime, isto prije par godina sam gledao.
Prva epizoda pocinje tako sto mlada devojka hoda, neki ljudi je otimaju i strpaju u kombi. Pokusavaju da je siluju, i ona se pretvara u neku macku/cudoviste.
I onda se ispostavlja da ih ima jos nekih koji se tako pretvaraju u cudovista i bore se jedni protiv drugih u nekom ostrvu na nekom takmicenju ili nzm ni sam cemu.

Verujem u vas!

Nasao sam, killing bites.